Artiklid ja uudised

Valgusega kaamosele vastu Innolux toodetega 4Roomist

Kohe on saabumas taas aasta pimedaim aeg, mis ilma korraliku valgustuseta võib tekitada väsimust ja masendust. Sellest üle saada aitab aga valgustite tootja ja edasimüüja 4ROOM.

 Allikas: www.4room.ee

Allikas: www.4room.ee

4ROOM on sellel sügisel täiendanud oma Euroopast tarnitavate valgustite valikut Soome valgustitootja Innojok OY toodanguga.
Tallinna esindussalongis on väljas valik kaubamärgi Innolux valgusteid, mis kannavad endas põhjamaist helgust ja kergust. Enamus valgusteid on disainitud materjalidest, mis kumavad läbi võimalikult palju valgust või on lahendatud tugevate LED-valgusallikatega.

Suurim osa tootja poolt pakutavatest valgustitest ongi valget värvi akrüülplastist või klaasist, mis on teadupoolest valgusedastuse poolest parimad ja seda koos väikeste värvilisandustega siin-seal. Värvitoone tuuakse sisse metallist ja keraamilise kupliga valgustite juures, aga ka need jäävad põhjamaiselt tagasihoidlikuks – põhitoonid, lisaks valgele, on hall, punane ja must.

 Allikas: www.4room.ee

Allikas: www.4room.ee

Esile võiks tõsta selle Innoluxi LED-laeplafoone , millede läbimõõt ulatub alates 300 mm kuni 1080 mm, tehes neist niimoodi ühed suurimad saadaolevad plafoonid. LED annab neile ka suure valgustugevuse, mis valgustavad küllaldaselt ka väga suuri ruume.

Innoluxi valikusse kuuluvad ka päevavalgusteraapia lambid, mida kasutatakse pimeda aja masenduse vältimiseks. Nende hulgas on eelkõige erinevad lauamudelid, aga leidub näiteks ka dekoratiivne rippvalgusti, mida saab ümber lülitada nö tavalise valguse pealt ereda päevavalguse režiimile.

 Allikas: www.4room.ee

Allikas: www.4room.ee

Oma silm on muidugi kuningas – tule ja tutvu võimalustega 4ROOMi esindussalongis Tallinnas, Pärnu mnt 110. Lisainfot ja väikese eelvaate saab kodulehelt www.4room.ee, inspiratisooni leiab ka Facebookist.

Sisestatud: 15.10.2015

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki