Artiklid ja uudised

Tallinna Õpetajate Majas on alanud uus kursuste hooaeg

Tallinna Õpetajate Majas algas 11. jaanuaril taas huvikursuste hooaeg, millega oma oskusi ja teadmisi täiendada. Veebruarist on taas kavas mitmed huvitavad kursused sisekujunduse huvilistele ja professionaalidele. Programmis on 29 huvikursust.

- Aiakujundaja jätkukursus - algus 1. veebruar 2016

Kursus on mõeldud nii algajatele kui juba mõningat kogemust omavatele aiakujunduse huvilistele, kes soovivad õppida ise oma aeda kujundama ja seda korras hoidma. siit.

 Allikas: www.opetajatemaja.ee

Allikas: www.opetajatemaja.ee

- Sisekujundaja ABC algajatele - algus 8. veebruar 2016

Sisekujundaja ABC annab meile algteadmised, mille abil saaksime ise ümbritsevat keskkonda kaunimaks muuta. Ammutame otseseid teadmisi sisustussalongide külastustest ja ehitus- ja sisustusfirmade pakutavatest neti-rakendustest. praktilised ülesanded aitavad meil kogeda sisekujundaja mõtteviisi ja tööprotsessi. Lõpuks koostame oma loovuse väljendamiseks sarnaselt elukutselistele kujundajatele tööraamatu. Kursuse lõpetanu on omandanud algteadmised siseruumide kujundamiseks ning oskab orienteeruda sellel maastikul. Kursuse lõpuks teeb iga osaleja oma kujundusprojekti arvutis. Vaata kursuse kohta infot lähemalt siit.

- Kodukujundaja ABC algajatele - algus 9. veebruar 2016

Oma kodu on see koht, kus me saaksime ise midagi ära teha. Läbi teooria ja praktiliste tegevuste õpime kuidas kujundada oma kodu vastavalt oma eluviisile ja stiilile. Külastame erinevaid sisustussalonge, et lisaks juhendaja teadmistele ammutada ainest neilt, kes pakuvad meie kodude sisustamiseks vajalikke vahendeid. Isetegemise rõõmu aitavad üleval hoida ehitus- ja sisustusfirmade pakutavad nutikad neti-rakendused.

Kursuse lõpetanu on omandanud algteadmised oma elukeskkonna kujundamiseks ning oskab orienteeruda sisekujundusmaastikul. Kursuse lõpus valmib osaleja poolt kujundusprojekt või kollaaþ, mida viimasel loengul analüüstakse. Vaata kursuse kohta infot lähemalt siit.

 Allikas: www.opetajatemaja.ee

Allikas: www.opetajatemaja.ee

- Sisekujundusprojektid arvutis - algus 10. veebruar 2016

Kursus on suureks toeks kõigile ruumilise keskkonna kujundajatele ja neile, kel kavatsus osaleda Kodukujundaja ABC ja Sisekujundaja ABC kursustel. Olgu see ideekavand, esitlusleht, disainiskeem või tööraamat – nende koostamine võtab sisekujundajal traditsiooniliste vahenditega üpris palju aega. Kursuse läbinult saate oma ajakasutust ratsionaalsemalt planeerida. Kursuse lõpetanu on omandanud algteadmised, et käepäraste tarkvaralahenduste abil kiirelt oma ideid realiseerida. siit.

Vaata kõiki kursusi siit.

Tallinna Õpetajate Maja Facebookis!
Vaata ja liitu ....
www.opetajatemaja.ee

Sisestatud: 11.01.2016

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki