Artiklid ja uudised

FineFloors aitab terrassid kevadeks valmis seada

Tasahilju lähenev kevad paneb paljud meist mõtlema terrassi ehitusele või olemasolevale terrassile uue ilme andmisele. FineFloors pakub suures valikus terrassilaudu ja sobilikke väliõlisid.

Täispuidust terrassilaudadest on valikus mitmeid puuliike maailma erinevatest paikadest. Euroopa liikidest on esindatud douglas, lehis ja tamm. Suur puiduliikide valik kindlustab sobiliku terrassimaterjali leidmise ka kõige nõudlikumale kliendile. Kõik FineFloorsi poolt pakutavad terrassilauad on valmistatud puidust, mis kasvab taastuvates metsades ja on seega legaalsed.

 Allikas: www.finefloors.ee

Allikas: www.finefloors.ee

Puidust terrassilaudade lõppviimistluseks kasutatakse Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector puiduõli, mis kaitseb ja toonib ühe kihiga. Toode kaitseb puitu puidumädaniku ja pleekimise eest. Saadaval on 24 erinevat tooni , mis toonivad puitu ainult ühe kihiga . Pole põhjust muretseda, et terrass saaks kõndimisvalmiduse alles suve lõpuks, mil ilmad juba vihmased. Hybrid Wood Protectoriga võtab terrassi kuivamine aega ainult ühe ööpäeva, seega võib järgmisel päeval end juba terrassile päevitama sättida. Selliselt õlitatud terrassi hooldamine on lihtne, kuna terrassi ei ole vaja enne hooldusõlitust lihvida . Soovi korral saate ka oma puidust terrassimööbli õlitada Hybrid Wood Protectoriga , kuna toode sobib kasutamiseks mistahes puitpindadel.

Lisaks pakub FineFloors ka WPC terrassilaudu, mis tähendab, et terrassilauad on tehtud 60% puidust, 35% polüetüleenist ning 5% lisaainest. WPC terrassilaud on välitingimustes tugevama vastupanuvõimega, tuhmumiskindel, kindlate mõõtudega ja lihtne hooldada . Valikus on 4 erinevat tooni: helepruun, tumepruun, helehall ja tumehall.

 Allikas: www.finefloors.ee

Allikas: www.finefloors.ee

Terrassi paigaldamise teevad lihtsamaks spetsiaalsed laudade kinnitamiseks ja laagide rihtimiseks mõeldud alusjalad, paigaldusklambrid ja kinnituskruvid, kuid soovi korral on võimalik tellida terrassi ehitus ka FineFloorsilt. Olenevalt terrassi suurusest ja paigaldamiskohast, võtab see aega ainult paar päeva, seega saab asuda oma uut terrassi nautima väga kiiresti.

FineFloors Põrandasalong
www.finefloors.ee
Facebook

Sisestatud: 24.03.2016

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Puiduhoolduse abimehed FineFloors põrandasalongist

Puiduhoolduse abimehed FineFloors põrandasalongist

Kevad paneb paljud meist mõtlema oma kodu üldisele suurpuhastusele. Tänapäeval on suurtes poekettides saada palju kõikvõimalikke erinevaid puhastusvahendeid erinevate pindade tarbeks. Tihti ei teata, et puitpind vajab spetsiaalselt puidule mõeldud hooldusvahendeid, kuna erinevad laiatarbevahendid võivad kasu asemel hoopis kahju teha. FineFloors Põrandasalong pakub laias valikus erinevaid hooldustooteid, mis on mõeldud puitpindade hooldamiseks.

vaata kõiki