Artiklid ja uudised

Scioni uus retrohõnguline kanga- ja tapeedikollektsioon sisustussalongis Muster

 Allikas: www.muster.ee

Allikas: www.muster.ee
Uus Scioni tapeedi- ja kangakollektsioon Lohko on kevadiselt rõõmus ja retrolik. See sobib hästi julgele inimesele, kes soovib lustlikkust igasse päeva. Kangad ja tapeedid on omavahel kenasti kombineeritavad.

Lohko tähendab soome keeles “plokk” ja nagu nimigi ütleb, on kollektsioon loodud toetudes graafilistele mustritele, kus on kenasti kooskõlas asümeetriliste ja geomeetriliste vormide sümbioos, mis lõhub kergelt disaini reegleid.

Kollektsioon on loodud disainer Hannah Boweni poolt, kes on tuntud oma ebatavaliste mustrite ja disaini poolest.

www.muster.ee
Muster Facebookis

Sisestatud: 04.04.2016

Muster Sisustussalong

Tel:
679 1746 ,679 1742
Aadress:
Pärnu mnt 139A, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Sisustuse trendisuunad 2024: kuidas luua kaasaegset ja hubast kodu

Sisustuse trendisuunad 2024: kuidas luua kaasaegset ja hubast kodu

Aastal 2024 on sisekujunduses trendiks keskkonnasõbralikkus, minimalism, erksad värvid ja stiilide segunemine. See tähendab mitte ainult inimese loodusläheduse võimendamist, vaid ka keskkonna austamist ning turvalise ja praktilise elukoha loomist. Seetõttu keskendutakse looduslike või uuenduslike tehismaterjalide kasutamisele, mis kestavad aastaid, looduslikule värvipaletile ja mugavale valgustusele. Kõige populaarsemad materjalid on järgmised: puit, betoon, metall, looduslik kivi, ja naturaalsed seinakatematerjalid, samuti autentsed seinamaalingud või nende oskuslik imitatsioon.

Väliköök on õueala süda

Väliköök on õueala süda

Kas kaalute avatud terassi või varjualuse puhkeala vahel? Meie kliimas on vihma võimalus peaaegu iga päev. Suvel on Eestis keskmiselt 25 selget päeva. Seega parem on omada katusealust grillimisala. See, kas saate päeval päikest võtta või mitte, on suur küsimärk kuid grillimist ei tohiks takistada ükski vihmahoog. Grillmaja ei pea olema köetav, kuid parem võimalus oleks õhukindlad seinad ja aknad kui lihtsalt markiis.

Kõigil on teada, et köök on kodu süda. Suvel veedame palju aega väljas ning ka õuealal peab olema oma süda.

vaata kõiki