Artiklid ja uudised

Interjöörimessil jagavad tasuta nõu Eesti parimad sisearhitektid ja aiakujundaja

Aprilli lõpus toimuval messil Interjöör on muuhulgas võimalik saada nõu sisearhitektidelt ja aiakujundajalt. Kui tavaliselt peljatakse, et see teenus maksab palju, siis messil saab nõu küsida täiesti tasuta.

Interjöör 2015 väljapanek

Interjöör 2015 väljapanek

Mõnikord on keeruline planeerida oma väikest korterit või aeda optimaalselt, targalt ja niimoodi, et seda oleks kaunis vaadata ja praktiline kasutada. Või hakkab kodu jaoks värve valides pea suurest valikust ringi käima, rääkimata mööbli või näiteks köögi planeeringu üle otsustamisest. Sellistel puhkudel tasubki appi võtta sisearhitekt või aiakujundaja.

Interjöörimessi raames annavad tuntud Eesti sisearhitektid ja aiakujundajad kolme päeva jooksul tasuta konsultatsioone, kuidas näiteks vana korter ümber kujundada või uut planeerida.

Interjöörimessi projektijuht Rano Normatova nentis, et eelmistel aastatel on see olnud äärmiselt populaarne messi programmi osa. “Meil on seal alati oma ala parimad spetsialistid, mistõttu on messikülastajate huvi väga suur,” ütleb Normatova ja lisab: “Inimesed tulevad lausa oma välja prinditud projektidega, et saada võimalikult detailset konsultatsiooni.”

Interjöör 2015 väljapanek Allikas: www.sisustusmess.ee

Interjöör 2015 väljapanek Allikas: www.sisustusmess.ee

Kohal mitmed tipptegijad

Messile koondub mitmeid Eesti tipptegijad: nõu saab küsida Aet Piel Disaini sisearhitektidelt Aet Pielilt, Margot Laisaarelt ja Liina Raudsepalt; Palazzo sisearhitektilt Airita Aimilt ja sisekujundaja Victoria Rüütelilt. Lisaks nõustab külastajaid tasuta kolmel päeval ajakujundaja Pille-Riin Villem.

Sisearhitektide ja aiakujundajaga saab üks-ühele kohtuda ja küsimusi küsida, mistõttu tasub messile tulla nii laiemate disainipõhimõtete omandamiseks kui ka küsima oma kodu või kontori kohta konkreetseid lahendamist vajavaid küsimusi. Neil koduomanikel, kel konkreetseid küsimusi ehk pole, tasub lasta sisearhitektil või aiakujundajal heita oma tehtud valikutele värske ja professionaalne pilk, et ideid vahetada ja inspiratsiooni saada.

Interjöör 2015 väljapanek Allikas: www.sisustusmess.ee

Interjöör 2015 väljapanek Allikas: www.sisustusmess.ee

Ideaalne koht sisearhitekti leidmiseks

Sisearhitekti ja aiakujundaja teenus pole suunatud ühele kitsale grupile, vaid on mõeldud kõigile. “Alati on hea arutada oma mõtteid ja ideid kellegagi, kes seda asja teab ja oskab suunata ning valikuid teha,” ütleb Interjööri messi projektijuht Rano Normatova, kelle sõnul on messile oodatud ka firmad ja eraisikud, kes soovivad ehk tulevikus kasutada sisearhitekti teenust.

“Mess on hea võimalus kontakti loomiseks. Kohal on ju palju sisearhitekte, kellega on võimalik suhelda ja koostööprojekte arutada,” tõdeb Normatova.

Interjöörimessil on kohal ka kinnisvaraarendajad, disaini-inspiratsiooni ülikool ning esimest korda toimub disainilaat. Tegemist on inspireeriva 3-päevase keskkonnaga ilmselt iga koduomaniku jaoks.

Interjöör 2015 väljapanek Allikas: www.sisustusmess.ee

Interjöör 2015 väljapanek Allikas: www.sisustusmess.ee

Interjöörimess toimub 22.-24. aprillil Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses.

Rohkem infot:
www.sisustusmess.ee
www.aiandususmess.ee

Sisestatud: 20.04.2016

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki