Artiklid ja uudised

Stuudio Tekstiil Ruumis uus kollektsioon Mesipuu muudab ruumi rõõmsamaks ja valgusküllasemaks

Kevadel, kui päike juba kõrgemalt käib, võib paksud kardinad akende eest ära võtta ning asendada need millegi kergemaga. Et tuba rõõmsamaks ja valgusküllasemaks muuta, sobib akna ette hästi õhulistest puitdetailidest kardin - see on omanäoline sisustusaksessuaar, mis laseb päikesekiirtel kenasti tuppa hiilida.

 Allikas: tekstiilruumis.ee

Allikas: tekstiilruumis.ee

 Allikas: tekstiilruumis.ee

Allikas: tekstiilruumis.ee

Stuudio Tekstiil Ruumis uus toode MESIPUU on ruumijagaja või paneelkardin, mis koosneb kuusnurgakujulistest detailidest. See on valmistatud kolmekihilisest kasevineerist ning viimistletud loodussõbraliku Bloom-puuvahaga. Mustrite koostamise loogikal ei ole piire – tuleb vaid jälgida, et suurel pinnal oleks detailide vahel piisaval hulgal ühenduskohti.

 Allikas: tekstiilruumis.ee

Allikas: tekstiilruumis.ee
Kui juba kevad aknast piilub, saab üksikuid puidust detaile ka elutoa- või köögilaual eksponeerida. Lisaks ruumijagaja- ja kardinafunktsioonile on MESIPUU kasutatav ka lauakattena - kuusnurkseid detaile saab kasutada serveerimiseks, kuumaaluseks ja lauadekoratsiooniks.

Detaili mõõdud on 16x18cm, valikus on 3 looduslikku tooni – valge, must ja vahaga peitsitud ning naturaalne puidutoon. MESIPUU detaile on ka kerge hooldada - need on puhastatavad vee ja niiske lapiga.

Vaata täpsemat infot Stuudio Tekstiil Ruumis kodulehelt.


 Allikas: tekstiilruumis.ee

Allikas: tekstiilruumis.ee
Stuudio Tekstiil Ruumis ootab kõiki ka 22.-24. aprillil sisustusmessile INTERJÖÖR 2016, Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses, C-hallis, stend C404. Tutvustatakse uusi tooteid, mida saab oma silmaga näha ja katsuda.

Vaata lähemalt ka Stuudio Tekstiil Ruumis e-poest www.tekstiilruumis.ee.
Palju inspireerivat leiad ka Facebookist.

Sisestatud: 20.04.2016

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki