Artiklid ja uudised

Vaastu Šaastra - veedalik õpetus ruumide mõjust inimese tervisele ja eluõnnele

Iga uude elukohta kolimisega või kontori üleviimisega uutesse ruumidesse elu muutub - küllap oled märganud kolimise ja elumuutuste vahel seaduspärasusi ning tervise paranemist või halvenemist. See juhtub sellepärast, et ruum ja inimene mõjutavad teineteist ning ruum avaldab mõju kõigile, kes selles pikemat aega viibivad.

Vaastu Šaastra on geniaalne veedalik teadus, mis käsitleb seda, kuidas mis tahes ruum mõjutab inimesi, kes selles elavad või seda kasutavad. Geniaalsus ja lihtsus seisnevad selles, et Vaastu Šaastra on lahutamatult seotud kõikide eluvaldkondade ja veedalike teadustega, sh veedaliku astroloogiaga. Teid üllataks, kui palju võib maja või korter öelda asukate kohta või kui palju võib saada teada äri olukorrast ja tulevikust, uurides ainult seda, milline on maja planeering ilmakaarte suhtes ning kuidas maja on ehitatud.

 Allikas: shiva.lv

Allikas: shiva.lv

Otsekui horoskoopi vaadates õpetab Vaastu Šaastra märkama seost meie keha ja teadvuse ning nende ruumide vahel, kus asume, kuna mitte kõik, kelle elukohas esineb sama eksimus Vaastu Šaastra vastu, ei pea kannatama selle tagajärgi tervisele ja elule. Kannatavad need, kellel on horoskoobis sünnipäraste probleemide suhtes vastav soodumus. Siiski tuleb tihti ette, et toimib karmaseadus, mille kohaselt sarnane tõmbab ligi sarnast ning inimene, kellel on mõne haiguse soodumus, „tõmbab“ oma elus ligi maja või korterit, mis seda soodustab.

Meile võib tunduda, et teeme argielus teadlikke otsuseid, kuid alles veedalike teaduste õpinguid alustades saame aru, et seni on olnud teadlikke otsuseid väga vähe. Just seetõttu ongi võimalik vaadata teadvuse peegeldust ja öelda, mis inimese elus hetkel toimub ning mida toob talle tulevik, kui tegutsemiskohaks on hetkel kasutuses olev hoone.

Iidsed sanskriti keelsed tekstid räägivad, et vormid ja kujundid avaldavad meile erakordselt tugevat mõju. Iga objekti asetus ruumis avab või sulgeb teatud aspekti, milleks on siis inimese tervis, jõukus, suhted, perekond või lapsed jne.

Näiteks kööginurga asukoht loodes suurendab kulutusi, magamistoa asukoht loodes aga õhutab lahutusele. Ka värvid mõjutavad meie käitumist. Need pealtnäha lihtsad seadused toimivad praktikas nagu kellavärk. Iga muutus annab tulemuse keskmiselt mõne kuu jooksul.

 Allikas: shiva.lv

Allikas: shiva.lv
Vaastu Šaastra veedalike tekstide kohta ruumist ja vormist saab lähemalt tutvuda juba 8. mail Tallinnas toimuval seminaril, mida viib läbi Vaastu Šaastra õpetaja Shiva Vaakia Siddha Baba, kes on ligi 40 aastat uurinud ja lugenud sanskriti keelseid tekste, et end veedade tarkustega kurssi viia.


Uuri teadvust ja elu muutva seminari kohta lisa ürituse kodulehelt ja Facebooki lehelt.

Sisestatud: 01.05.2016

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Intervjuu Michael Hilgersiga: “Loogiline on töötada vineeriajaloo epitsentris”

Intervjuu Michael Hilgersiga: “Loogiline on töötada vineeriajaloo epitsentris”

Maris Vahter Radis Furniture’ist (MV): Peale Lutheri perekonna poolt veekindla vineeriliimi leiutamist Tallinnas asutati 1897. aastal Londonis tütarettevõtte Venesta. 1931.aastal koostöös Venestaga asutatud Isokon seevastu on saanud moodsa disaini ajalukku vineermööbliga. Isokon tootis vineermööblit koostöös selliste maailmakuulsate Bauhausi nimedega nagu Walter Gropius ja Marcel Breuer. 1930ndatel jõudis Isokonile disainida ka Le Corbusier’ büroo. Nüüd, rohkem kui 80 aastat hiljem, samuti saksa ,disainer Michael Hilgers teeb tooteid koos Radis Furniture’ga, valmistades neid Tallinnas. Michael, näed sa siin positiivset ja viljakat pinnast vineeri renessansile?

vaata kõiki