Artiklid ja uudised

Kui vajad kiiret ja ülitugevat naket – vali STA-PUT kontaktliim FineFloorsilt

Kuidas saavutada kiire, ülitugev nake samal ajal muretsemata, et liim tilgub maha, satub kätele või mistahes kohta, kust on seda võimatu eemaldada? Loomulikult STA-PUT kontaktliimiga

Kasutades liimimiseks muid laiatarbekauplustest saadaolevaid kiirliime, puutume tihti kokku probleemiga, kui kork sulgub halvasti, liim valgub välja või satub kätele. Lõpuks on liimiga koos kõik kohad peale selle, mida algselt liimida sooviti. Sellised mured kahandab olematuks FineFloorsis saadaval olev kontaktliim STA-PUT.

 Allikas: www.finefloors.ee

Allikas: www.finefloors.ee
STA-PUT on mõeldud nii tööstuslikuks kui ka kodukasutuseks. Tööstuslikult saab liimi kasutada näiteks mööblitööstuses, puidu- ja tisleritööstuses. Kodus saab seda kasutada mööbli liimimiseks, erinevate põrandakattematerjalide maha liimimiseks, puidust dekoratiivseinte liimimiseks seinapinnale jne.
STA-PUT liimib väga hästi enamikke erinevaid materjale, kaasaarvatud plastmaterjale . Lisaks liimib väga hästi ka laminaate, naturaalpuidust vineeri, PVC-, ABS- ja muid plaste, naturaal - ja kunstnahka, gobelääni, peeglit, keraamilisi detaile, klaaskiudu, geelkatet, paberit, klaasi, korkmaterjali, vilti, vahtkummi, heliisolatsiooni, alumiiniumi ja terast. Liimil on iseloomulik suur tahkete osakeste (HS) kogus, veekindlus ja elastsus.

Liimi kasutamine on samuti lihtne: ennem kasutamist tuleb pudelit korralikult loksutada, eriti kui see on ennem viibinud pikalt madalamal temperatuuril. Optimaalse tulemuse saamiseks peaks ruumi, liimi ja materjali temperatuur olemas umbes 23 kraadi. Enne liimimist puhastada liimitavad pinnad mustusest, õlist, tolmust ja muust sellisest, mis võib mõjutada nakke kvaliteeti. Pinna puhastamiseks kasutage atsetoonivaba lahustit ning laske pinnal täielikult kuivada. Seejärel puhastage pind kuiva lapiga ja alustage liimi pealekandmisega. Pihustage liimitavaid pindu 15-20 cm kauguselt, et pinnale tekiks ühtlane liimikiht, mis kataks 80-100% pinnast.

 Allikas: www.finefloors.ee

Allikas: www.finefloors.ee

Ühele liimitavale materjalile pihustage liimi vertikaalsuunas, teisele horisontaalsuunas. Vältige pihustamist ühte punkti ja sellest tulenevalt "liimi loikude" tekkimist. Poorsete pindade puhul on soovitav pihustada liimi kaks korda (teine kiht pärast esimese täielikku kuivamist). Lahusti aurustumisaeg on 2-4 minutit, sõltuvalt tingimustest. Pärast seda võib pinnad kokku liimida, neid tugevalt omavahel kokku surudes. Tähtis on võimalikult ühtlane surumine kogu liimitava pinna ulatuses, see tagab maksimaalse liimimisjõu.Kasutage STA-PUT liimi korralikult ventileeritud ruumis.

Eelistest teiste kontaktliimide ees võib välja tuua kiire nakkumise (2-5 min), minimaalse kulu (1kg/6-8m²), väikese liimikadu ja rebimistesti tulemuse 120 njuutonmeetrit. Materjale saab koheselt peale liimimist töödelda, mis annab liimile suure ajalise eelise ja toode on väga keskkonnasõbralik.
Ka FineFloors kasutab enda kontoris STA-PUT kontaktliimi tänu selle usaldusväärsusele ja tugevale nakkele.

FineFloors Põrandasalong
www.finefloors.ee
Facebook

Sisestatud: 20.05.2016

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Puiduhoolduse abimehed FineFloors põrandasalongist

Puiduhoolduse abimehed FineFloors põrandasalongist

Kevad paneb paljud meist mõtlema oma kodu üldisele suurpuhastusele. Tänapäeval on suurtes poekettides saada palju kõikvõimalikke erinevaid puhastusvahendeid erinevate pindade tarbeks. Tihti ei teata, et puitpind vajab spetsiaalselt puidule mõeldud hooldusvahendeid, kuna erinevad laiatarbevahendid võivad kasu asemel hoopis kahju teha. FineFloors Põrandasalong pakub laias valikus erinevaid hooldustooteid, mis on mõeldud puitpindade hooldamiseks.

vaata kõiki