Artiklid ja uudised

Kodumaise mööblitootja Softrend tootevalikusse on lisandunud kontinentaalvoodid

Seni peamiselt diivanite poolest tuntust kogunud Softrend on sel aastal hoogsalt tegevust laiendanud. Kevadel juba kolmanda esindussalongi avanud kodumaine mööblitootja on uuendanud ka tootevalikut, kuhu on lisandunud kontinentaalvoodid.

 Allikas: softrend.ee

Allikas: softrend.ee

Softrendi tegevjuhi Joonatan Vinkeli sõnul on märgata, et eestlased eelistavad üha enam kodumaist toodangut. “Meie mööbel valmistatakse käsitööna Eestis ning see on disainitud meie oma disaineri poolt,” ütles Vinkel. “Klientide positiivne tagasiside andis tugeva tõuke laiendada nii toodete valikut kui ka avada uus salong Kadriorus, et oleksime veelgi paremini leitavad.”

Kontinentaalvoodid on muutumas aina populaarsemaks ning neid eelistatakse nii kodudes kui ka hotellides üle maailma, kinnitab Softrendi arendusjuht Olev Peters. “Kuna paljud meie kliendid soovisid just kontinentaalvoodeid, siis pidasime oluliseks need oma valikusse lisada,” sõnas Peters. “Softrendile omaselt on tasemel nii voodite kvaliteet kui disain, mida näitab ka seniste tellimuste hulk.”

 Allikas: softrend.ee

Allikas: softrend.ee

Kontinentaalvoodi koosneb raammadratsist, madratsist ja kattemadratsist. See võimaldab keharaskuse madratsite vahel ära jaotada ja nii pakub voodi veelgi luksuslikumat unekogemust.

Softrend on 1997. aastast tegutsev eestimaine pehme mööbli tootja, kelle tootevalikusse kuuluvad diivanid, voodid, söögilauad ja –toolid ning muud sisustustooted. Softrendi tooteid müüakse esindussalongides Pärnu mnt 139c ja Narva mnt 63/1 Tallinnas ning Tehase 16 Tartus, samuti edasimüüjate kaudu Soomes,Rootsis ja Leedus. Lisainfo www.softrend.ee.

Sisestatud: 26.05.2016

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Softrend pakub projekte ideest lahenduseni nüüd ka avalikku ruumi

Softrend pakub projekte ideest lahenduseni nüüd ka avalikku ruumi

Inimesed vajavad enda ümber mugavat, töötavat ja inspireerivat ruumi. Ruumi, mis oleks piisavalt avatud, et luua võimalusi koostööks, aga samal ajal piisavalt privaatne ja vaikne, et süveneda. Ruumi, mis pakuks ergonoomilisi lahendusi konkreetseteks töölõikudeks, voolates samal ajal vabama toimetamise jaoks üle hoopis ootamatutesse formaatidesse, muutudes kontorist või tehasest sujuvalt kinosaaliks, raamatukoguks või rattaparandustöökojaks.

vaata kõiki