Artiklid ja uudised

Valge on moes - heledat tooni liuguksed ja garderoobid Tank Indoorist

 Allikas: www.tankindoor.ee

Allikas: www.tankindoor.ee
Valgeid liuguksi ja garderoobikappe saab igasse interjööri sobitada ning kõik puidutoonid (pähkel, wenge, tamm) sobivad hästi valge kõrvale. Lisaks toob valge ja puhas pind hästi esile erksad värvitoonid (punase, sinise, rohelise jne).

Valget tooni ja skandinaavialikku stiili armastav kodusisustaja saab valida külma või sooja tooni, mati või läikiva pinna, varjundiga valge või hoopis piimja klaasi vahel. Olenevalt valikust võib valge värv väga huvitavalt interjööris lisaefekti anda. Lõpptulemust mõjutab ka see, millise profiili valgele uksele valite.

Läbi aegade on populaarsemateks valikutes olnud alumiinium- ja puidutoonides profiilid. Aga miks mitte katsetada hoopis värvilist profiili, mis valgega koosluses põneva terviku loob. Praktilise perenaise rõõmuks on valgeid garderoobikappe ja liuguksi lihtne puhastada.

Valge kiirgab kõikidest toonidest enim valgust ja energiat ning esindab avatust ja puhtust ning teeb ruumi näiliselt suuremaks.

TANK Indoor tootevalikuga saad tutvuda Sunoreki salongides.
Facebook

Sisestatud: 28.06.2016

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Skandinaavialikult helge kodusoojus Tank Indoorist

Skandinaavialikult helge kodusoojus Tank Indoorist

Skandinaavia disaini kandev idee on muuta argielu esteetilisemaks tänu visuaalselt nauditavale tarbekunstile, mis peab olema igapäevaselt kasutatav ning see ei ole mitte ainult jõuka eliidi privileeg, vaid on kättesaadav ka tavatarbijale. Selles disainivoolus on selgelt äratuntav funktsionalismi võidukäik – igal mööblitükil ja sisustuselemendil on hoolikalt planeeritud tervikus täita oma roll ning oluline osa funktsionaalsusest on materjalide ja toodete kvaliteet ning vastupidavus.

vaata kõiki