Artiklid ja uudised

Kolmelapselise pere kodu Lenderi tüüpi majas Kalamajas

Harva õnnestub noorel perel Kalamajas jaole saada tervele Lenderi tüüpi kortermajale, mis korraga müüki läheb. Mihklil ja Biankal koos sõpradega läks see õnneks.

 Allikas: digi.kodukiri.ee

Allikas: digi.kodukiri.ee

Kinnisvaraärimeestega konkureerides osteti Kalamajas maja, kus leidsid kodu neli peret ja nende nüüdseks juba kaheksa last.
Maja, kus varem oli olnud palju väikseid kortereid, jagati neljaks, nii et iga pere sai eraldi sissepääsu ja läbi kahe korruse ulatuva ruumika korteri, lisaks omaette osa keldrist ja pööningust. Neid lisapindu saab vastavalt vajadusele liita, kas korteriga või kasutada omaette, ehitada sinna sauna või külaliskorteri.

 Allikas: digi.kodukiri.ee

Allikas: digi.kodukiri.ee

Esimesele korrusele planeeriti esik, suur avatud Modriani stiilis erksate värvidega köök ja elutuba. Teisele jäävad magamistoad, lastetuba ja kahepoolse sissepääsuga värvikirev vannituba. Kui Mihkel eelistab klassikalist stiili, siis Biankale meeldib 60.- ja 70ndate temaatika, mis kajastub köögis ja vannitoas. Täpsemalt loe septembrikuu Kodukirjast.

 Allikas: digi.kodukiri.ee

Allikas: digi.kodukiri.ee
LOE VEEL VÄRSKEST SEPTEMBRINUMBRIST:
- Suvituskorter Haapsalus;
- Loova taaskasutusega korter Berliinis;
- Erilisi retsepte Pille Endenilt õuna- ja seeneajaks;
- Ajalooga dendropargi Smaragd uus elu;
- Pingid ja istmed aias;
- Tee ise riidepuu ja sügisene uksepärg.

Tutvu ka nutitelefonis, arvutis või tahvlis Kodukirja uue koduga digi.kodukiri.ee. Ajakiri osta poest või telli soodsalt: http://www.kirjastus.ee/kodukiri/
Facebook

Sisestatud: 05.09.2016

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki