Artiklid ja uudised

Mänguline ja funktsionaalne lastetoa sisustus Elke Mööblist

ELKE Mööblist leiab suure valiku lastetuppa sobivat mööblit, valgusteid ja aksessuaare erinevatelt tootjatelt, kelle seas on ka selliseid, kes just lastetoodete valmistamisele spetsialiseerunud. Mängulise ja funktsionaalse disainiga toodete seast leiab sobivaid esemeid nii suurematele lastele kui ka beebidele.

Taani kõrge kvaliteediga lastemööbli valmistaja Leanderi toodete seast leiab üliarmsa beebihälli, mille saab konksuga lakke kinnitada või siis asetada see kolmjala abiga rippuma. Täiendavalt saab juurde osta ka baldahhiini, mis laseb beebil veelgi mõnusamalt tududa.


Leanderi valikust leiab ka nutika lastevoodi, mis sobib alates sünnist kuni umbes 7nda eluaastani. Beebi sündides saab seda kasutada võrevoodina, lapse kasvades saab sellest teha suurema lapse voodi.



Leanderi üheks hitt-tooteks on reguleeritav lastetool High Chair, mis kasvab koos lapsega. Seljatoe, istmeosa ja jalatoe kõrgust saab reguleerida selliselt, et see sobib beebile päris esimeseks tooliks, samuti saab selle sobivaks muuta ka täiskasvanule.



Hiljuti tõi Leander välja uue Linea tootesarja, mille pilkupüüdvaimaks tooteks on lapse kasvades diivaniks muudetav beebivoodi.



Ka teiste tootjate valikust leiab palju tooteid, mis sobivad just lastetuppa. Näiteks saab Muuto Stacked riiulimoodulitest ehitada mänguasjadele ja raamatutele - kas põrandale või seinale - just nii suure riiuli kui vaja. Sama tootja lamp Cosy In White on heaks lahenduseks riiulisse, lauale või aknalauale.


Lauaga varustatud String riiuliga saab ruumisäästlikult luua ideaalse õppimis- ja meisterdamisnurgakese.


Lastetuppa lisab rõõmsat värvi Pinocchio vaip Haylt, mis on saadaval erinevates värvikombinatsioonides. Vaiba juurde sobivad hästi sama tootja Little Nobody vildist lastetoolid.


Itaalia tootjalt Pedrali leiab nii sise- kui õuetingimustesse sobivad klaaskiududega tugevdatud plastikust Snow lastetooli ja –laua. Toolid on saadaval erinevates värvides.


Kes soovib lastetuppa disainiklassikat, siis on heaks valikuks Fritz Hanseni kultuslik 7. seeria tool, mida valmistatakse ka lastesuuruses.


Rohkete mänguasjade ärapaigutamiseks sobivad suurepäraselt vildist Muuto Restore säilituskorvid. Seinale kinnituvad Gym nagid Haylt on lastetoas väga praktilised ja on kindlasti ka toredad pilgupüüdjad.



Muuto rippvalgustite valikust leiab kirju värvidepaleti. Kõigile väikestele Muumi-sõpradele on sobivaimaks valikuks Mhy laelamp.


Paljud artiklis väljatoodud tooted on lähemaks tutvumiseks olemas ka ELKE Mööbli uuenenud kodusalongis aadressil Tedre 55, Tallinn.
Tel: 6617320
E-post: tallinn@elkemoobel.ee
www.elkemoobel.ee
Facebook

Nüüd on Elke Mööblil eraldi salong ka kontori ja avaliku ruumi sisustamiseks, aadressil Rästa 18, Tallinn. Telefon 662 7070.

Sisestatud: 20.09.2016

ELKE Mööbel sisustussalong

Tel:
661 7320
Aadress:
Järve Tornid, Järve 2, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki