Artiklid ja uudised

Autentico kriidivärvide töötoad salongis Coloratum

Oled väsinud ilmetust ja luitunud kapist, soovid köögis väikest uuendus teha või koju värvi lisada? Salongis Coloratum toimuvad regulaarselt erinevad Autentico kriidivärvimise töötoad ning mööbli renoveerimise kursused nii algajatele kui edasijõudnutele. Salongist saab uusi ideid, häid nippe ning kogemusi, kuidas Autentico kriidivärvide, vahade ning õlivahadega kodus või tööl, toas või õues üks korralik uuenduskuur läbi viia.

 Allikas: www.coloratum.ee

Allikas: www.coloratum.ee

Töötoas õpitakse muuhulgas kriidivärvidega vanutamist, mitmevärvitehnikaid, krakleelakkide ja 3D reljeefse pasta kasutamist ning dekupaaži. Coloratumi töötubasid on huviliste grupil võimalik ka üle Eesti endale külla kutsuda.

 Allikas: www.coloratum.ee

Allikas: www.coloratum.ee

Autentico Grandiose õlivaha on kõrgetasemeline kaitsekiht töötlemata puidule sisetingimustes, tuues kaunilt esile puidu loomuliku struktuuri. Õlivaha tungib sügavale puitu, kaitstes seda mustuse, niiskuse ning hapraks muutumise eest. Autentico Grandiose õlivahade koostises on naturaalsed taimsed õlid ja vahad. Töödeldud pind jääb seda kasutades hingav ning niiskus saab aurustuda.

 Allikas: www.coloratum.ee

Allikas: www.coloratum.ee
Autentico Grandiose õlivaha sobib suurepäraselt mööbli, töötasapindade, seinte ja põrandate töötlemiseks. Samuti võib Grandiose õlivaha kasutada eelnevalt Autentico Vintage või Velvet kriidivärvidega värvitud pindadel. Autentico Grandiose õlivaha on väga kerge pinnale kanda pintsli, käsna või ebemevaba puuvillase lapiga.


 Allikas: www.coloratum.ee

Allikas: www.coloratum.ee
Salongis Coloratum on Autentico Grandiose 500 ml õlivahad tutvumishinnaga 24,95€. Saadaval on 8 erinevat värvitooni.

Vaata lähemalt kodulehelt www.coloratum.ee ja ammuta inspiratsiooni ka Facebookist.

Sisestatud: 22.09.2016

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki