Artiklid ja uudised

Philips lansseeris maailmas ainulaadse Ambilightiga OLED-televiisori

OLED, Ambilight ja Philips PQ tehnoloogia üheskoos on uus tase - tulemuseks on maailma ainuke Ambilightiga OLED 4K televiisor.

Ettevõtte esimese OLED-teleri, 55” 901F televiisori lansseerimisega lõi TP Vision uue standardi telepildi kvaliteedile, millega kaasneb erakordne helisüsteem ning televiisor ise on kujundatud vastavalt Euroopa parimatele disainitraditsioonidele.

• Laia värvispektriga OLED-paneel(99% DCI-P3 WCG);
• Perfect Pixel Ultra HD Engine;
• HDR Perfect Performance;
• Kolmemõõtmeline Ambilight tõstab OLED-ekraani eriliselt esile;
• Androidi TM tehnoloogiaga Quad Core;
• Integreeritud 6.1 helisüsteem;
• Euroopa kõrgdisainiga kvaliteetmaterjalidest teler.

Suurepärane OLED-ekraani kvaliteet

OLED-ekraani eriomadused teevad temast suurepärase partneri kõrgtehnoloogilisele ja võimsale Perfect Pixel Ultra HD-mootorile, tuues kaasa parima tasemega musta värvi, kontrasti, värvide ja liikumise taasesituse kui ükski teine taustavalgustusega LED/LCD-teler seda suudab. OLED-telerid väldivad probleemi, et taustavalgus on alati sisse lülitatud, kuna neil on valgust emiteerivad pikselid, millel on unikaalne võime täielikult välja lülituda. Tulemuseks on musta värvi tasemed, mida taasesitatakse sügavamates pigimustades toonides, samal ajal kui ühtlased õrnad värvivarjundid muutuvad üha rohkem selgemaks ja nähtavaks tänu suurepärasele kontrastsusele.
OLED-teleril on ka tähelepanuväärselt edasiarendatud vaatamisnurk võrreldes valgusraamidega LCD-teleritega, vaataja saab nautida eredat pilti, värve ja kontrastsust ükskõik kus ta ka ei istuks. Ka kujutiste liikumise taasesitus on erakordne. Tavaliselt on OLED-telerid üle 100 korra kiiremad kui traditsioonilised LEDil baseeruvad telerid, nende reaktsiooniaeg on ülikiire, mis tagab eriti teravad kujutised vaadates siis kas spordivõistlusi või märulifilme.


Täiuslik partnerlus

OLED-tehnoloogia koostöös Philips Perfect Pixel Ultra HD mootoriga toob teleriturule pildikvaliteedi uue taseme – saavutades uskumatu pildikvaliteediindeksi: 3800 PPI. Pilditöötlusmootoril on ka Ultra Resolution, mis muudab ükskõik millisest kanalist tuleva kujutise teravamaks ja viimistletumaks Ultra HD kujutiseks.
Kontrastsust on paremaks muudetud tänu Perfect Contrast süsteemi liitmisele Local Contrast’ile, mis töötab koos Philipsi Micro Dimming Perfect tehnoloogiaga, et tagada kujutise optimaalne kontrastsus.
Värvide taasesitlus on samuti erakordselt hea tänu OLED-paneeli laiale värvispektrile ja Philipsi Perfect Color süsteemile, mis sisaldab endas ka 17-bitist värvivõimendit ja intelligentset värvitöötlustehnikat. Tulemuseks on rohkem kui 2250 triljoni erksa värvivarjundi täpne taasesitlus, sealhulgas ülirealistlike nahatoonide ja kargemate, puhtamate valgete toonide kuvamine.
Ka liikumise kujutamisel püstitatakse uued standardid tänu OLED-paneeli kiirusele ja Philips Perfect Natural liikumistehnoloogiale, mis suudab täpselt interpoleerida ja lisada kujutiste kontuure, tagades ka kõige kiiremini liikuvate Ultra HD kujutiste kuvamise sujuvalt liikuvatena.

HDR Performance

901F’i 540-nitine heleduse tippvõimsus, lai värvispekter ja Perfect Pixel Ultra HD mootor võimaldavad OLED-teleril olla esimene mudel, mis saavutab Philipsi HDR Perfect standardi.

Ambilight

OLED-teleri üliõhuke raam võimaldab luua peaaegu nähtamatu ühenduse kolmele küljele ulatuva Ambilight-tehnoloogiaga, tuues veelgi enam esile teleripildi erakordset värvikvaliteeti ja tohutut kontrastimäära, mis loovad ennastunustava telerivaatamise elamuse ja mida varem OLED-telerite puhul kogeda ei saanud.
Helikvaliteet
901F’i tähelepanuväärsed omadused laienevad ka teleri 6.1 kõrgetasemelise 30W helisüsteemi kohta, mille ees on 6 kõlarit – paigaldatud eraldi õhukesse alumiiniumist integreeritud ribakõlarisse – et tuua esile peenemadki helivarjundid ja -puhtus kõikidesse keskmistesse ja kõrgematesse nootidesse, samas integreeritud bassisisendiga tagumine kõlar Triple Ring annab meile madalaima sügavatoonilise bassiheli.

Kõrgetasemeline Euroopa disain

Philips 2016 OLED televiisori disainis peegelduvad ettevõtte mõlemad disainipõhimõtted: Visible Lightness (nähtavalt kerge) ja European Craftsmanship (Euroopa kõrgkvaliteet). "Visible Lightness’" annab selgelt märku telerivalmistamise kõige viimasest tehnoloogiast, mis väljendub OLED-paneeli mõõtmetes ja selle ülitäpses sulandumises õhukesse raami, kus õhuke kroomitud kaarjas telerijalg tekitab mulje, et televiisor hõljub õhus. Rafineeritud proportsioonide, kvaliteetmaterjalide ja kauni viimistluse taga on European Craftsmanship’i (Euroopa kõrgkvaliteet) garantii.

Androidi tehnoloogia kasutamine

901F kasutab AndroidTM Smart TV süsteemi ja on Google’i poolt sertifitseeritud, tagades juurdepääsu kõikidele teleriga seotud rakendustele, teenustele ja Google Play Store sisule, samal ajal täiendades olemasoleva Philips Smart TV poolt pakutavat. Lihtne tööpõhimõte ja kiire navigatsioon on võimalik tänu võimsale Quad Core tehnoloogiale ja kõrgetasemelisele QWERTY-klaviatuuri, puuteplaadi ja kõnetuvastusega teleripuldile.

TP Vision on pühendunud tegija digitaliseeritud visuaalmeelelahutusmaailmas, kes on keskendunud Philipsi kaubamärgiga telerite väljatöötamisele, tootmisele ja turundamisele Euroopas, Venemaal, Lähis-Idas, Brasiilias, Argentiinas, Uruguais, Paraguais ning valitud Aasia ja Vaikse ookeani piirkonna riikides. TP Visionile kuulub mainitud maades eksklusiivne Philipsi telerite kaubamärgi litsents.

Lisainfo: meedia@magnalabor.ee

Sisestatud: 21.02.2017

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki