Artiklid ja uudised

Habitare disaini- ja sisustusmess 13.-17. septembril Helsingi messikeskuses

Habitare disaini- ja sisustusmess toimub sel aastal 13. -17. septembril Helsingi messikeskuses. Habitare on igal aastal korraldatav Soome suurim ja esinduslikem mööbli-, sisustus- ja disainimess, mis pakub teadmisi, elamusi, kohtumisi ja ärivõimalusi nii külastajatele kui ka disainiala professionaalidele. Mess edendab igapäevaelu mugavust sisustuse, disaini ja kunsti abil, esitledes kauneid ning praktilisi lahendusi kodudesse ja üldkasutatavatesse ruumidesse. Sel aastal toimub mess juba 28. korda.

Habitare teemavaldkonnad, tootegrupid:

disainiala Ahead, mööbel, köögid, kodutehnika, vannitoad ja saunad, lifestyle, materjalid ja tarvikud, pinnamaterjalid, sisustustooted ja -teenused, kaminad ja tulekolded, majapaketid, tekstiilid, sisekujunduse materjalid ja tarvikud, valgustusseadmed, kunstkäsitöö, koolitus, väljaanded ja teenused ning laste teemaala Habi Kids, nüüdiskunsti teemasektsioon Habitare Art, kohdutehnika sektsioon Habitare Digi ja valgustusala Habitare Light. Esindatud on ka Soome erialased väljaanded, haridusasutused ning teemaga seotud teenuste pakkujad.

Profikülastuspäeval 13.09 korraldame messikülastusreisi koos teemakohase seminariga laevas. Esineja ning reisi üksikasjad teatame hiljemalt juunikuu alguseks.

 Allikas: habitare.messukeskus.com

Allikas: habitare.messukeskus.com

Habitare avamisajad:
K 13.09 kell 09 -12 spetsialistid, press, VIP külastajad – kutsetega; kell 12 -20 piletiga kõigile külastajatele;
N-R 14.-15.09 kell 10 -19
L-P 16.-17.09 kell 10 -18

Messile pääseb kutse ja piletiga:
Piletid Helsingi messikeskuses: 18€. Lapsed 7-15 eluaastat 11€, perepilet 39 €.

Profexpo pakub soodsaid messipääsmeid 13.-17.0912€. Gruppidele (alates 10 inimest) on pilet 10€.

Habitare külastusinfo
Kennet Sarv
Tel 626 1347, info@profexpo.ee

Lisainfot leiate siit »
ning lühidalt programmiinfo siit.

Sisestatud: 21.06.2017

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Habitare disaini- ja sisustusmess 7.-11. septembril Helsingi messikeskuses

Habitare disaini- ja sisustusmess 7.-11. septembril Helsingi messikeskuses

Habitare disaini- ja sisustusmess toimub sel aastal 7. -11. septembril Helsingi messikeskuses. Habitare on igal aastal korraldatav Soome suurim ja esinduslikem mööbli-, sisustus- ja disainimess ja sel aastal toimub mess 27. korda. Sel aastal oli võimalik soetada messipakett, millesse kuulub ka seminar Tobias Jacobseniga, kes on Taani mööbli- ja tootedisainer ning arhitekt. Lisaks on ta Taani tuntuima disaineri ja arhitekti Arne Jacobseni lapselaps.

Habitare disaini- ja sisustusmess 7.-11. septembril Helsingi messikeskuses  ja Tobias Jacobseni seminar laeval

Habitare disaini- ja sisustusmess 7.-11. septembril Helsingi messikeskuses ja Tobias Jacobseni seminar laeval

Habitare disaini- ja sisustusmess toimub sel aastal 7. -11. septembril Helsingi messikeskuses. Habitare on igal aastal korraldatav Soome suurim ja esinduslikem mööbli-, sisustus- ja disainimess ja sel aastal toimub mess 27. korda. Sel aastal on võimalik soetada messipakett, millesse kuulub ka seminar Tobias Jacobseniga, kes on Taani mööbli- ja tootedisainer ning arhitekt. Lisaks on ta Taani tuntuima disaineri ja arhitekti Arne Jacobseni lapselaps.

vaata kõiki