Artiklid ja uudised

Uudistoode – Onewood puitkomposiitmaterjalist terrassid Puumarketist

Kui soovid terrassi, mis ei idane ega mädane ja näeb välja nagu päris puit, siis tasuks kaaluda puitkomposiitmaterjalist terrassi. Vahelduseks traditsioonilistele puitmaterjalidele on Puumarketi tootevalikusse lisandunud Eesti tootja Onewood puitplastkomposiitmaterjalist terrassilauad.

Nagu tootja oma tooteid iseloomustab, muudavad need mõtteviisi terrasside, aedade, fassaadide hooldamisest ja ohutust kasutamisest. Mitte ainult infotehnoloogias, vaid ka ehitusmaterjalide toomises toimub pidev materjalide täiustamine ja innovatsioon.

Puitkomposiit terrassilaua eelisteks võib lugeda:

- 100% taaskasutatud materjalist. Säästab metsa ja loodusvarasid;
- Ei mädane. Toodet on testitud ka soolavees;
- Meeldiv pind paljale jalale. Ei ole libe. Ei ole murdumiskohti ega pragusid;
- Ei vaja värvimist ega immutamist;
- Temperatuuri vastupidavus -40°C kuni +60°C;
- Putukatele, eostele ja hallitusele vastupidav;
- Saadaval erinevates värvides;
- Lihtne paigaldada ja puhtana hoida.

 Allikas: puumarket.ee

Allikas: puumarket.ee

Mis on puitplastkomposiit?

Puitplastkomposiit on keskkonnasõbralik ja kaasaegne materjal, mis on 100% taaskasutatav. Materjal valmistatakse puidu ja plasti segust, kuhu keskkonna mõjude kaitseks lisatakse täiendühendeid, näiteks UV-kaitse, värvaine, sideaine ning stabilisaatorid. Onewoodi toodete koostis on välja töötatud põhjamaises kliimas kasutamiseks, sisaldades endas parimat kooslust 60% puidust, 30% plastist ja 10% lisaainetest. Selline materjalide kombinatsioon annab toodetele naturaalse puidu ilu, tagab pikaajalise vastupidavuse ja peaaegu olematud hoolduskulud.

Kõik tooted on ilmastikukindlad, ei vaja õlitamist ega värvimist, ei eralda pinde ja ei ole libedad isegi märja ilmaga. Tooted sobivad suurepäraselt näiteks terrasside, rõdude, õueteede ning miks mitte ka lehtlate ehituseks.

Puumarketi tootevalikus on erineva pinnatöötlusega puitplastkomposiitmaterjalist, seest õõnsad LIGHT-profiilist terrassilauad pinnatöötlusega Modern ja Modern L. LIGHT-profiil on õõnesprofiil, millel on hea tugevuse ja kaalu suhe ning see teeb LIGHT-profiilist ka ühe enim kasutatava terrassilaua. Modern’il on keskmiste soontega ja Modern L’il on laiade soontega pind. Värvitoonide standardvalikus on kolm erinevat enimnõutud tooni: pruun, tumepruun ja hall.

Loe edasi, kuidas puitkomposiitmatrjalist terrasse paigaldada ja hooldada siit.

www.puumarket.ee

Sisestatud: 30.06.2017

Puumarket AS

Tel:
679 1551
Aadress:
Väike-Männiku 11, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Välisvoodrilaud jääb, vaid trendid muutuvad ajas!

Välisvoodrilaud jääb, vaid trendid muutuvad ajas!

Iga maja on kellelegi kodu. See on paik, mida soovitakse muuta kauniks, mugavaks ja hubaseks. Kuigi linnapilti ilmestavad enamjaolt krohvitud kiviseinad, siis järjest rohkem on sinna lisandunud ka puidust fassaade.

Selline “puidune” lähenemine on eriti levinud just maapiirkondades, kuhu linnakära nii naljalt enam ei kostu. Metsaserval asuv puidust välisvoodriga maja paistab kui ideaalne pelgupaik, otsekui muinasjutust ehk kodu, selle kõige ehedamas tähenduses.

vaata kõiki