Artiklid ja uudised

Paslode – tööriistad professionaalile Puumarketist

Paslode kaubamärki peetakse üheks tuntumaks juhtmevaba naelutustehnika arendajaks maailmas. 50 aastat tagasi valmistas Paslode maailma esimesed pneumaatilised naelutid ja 1986. aastal tutvustati maailmale esimest korda impulsstehnikal töötavaid naeluteid puitkinnituste tarbeks.

Tänaseks on Paslode rohkem kui 25aastase kogemusega juhtmevaba naelutustehnika innovatiivne arendaja. Need tooted kuuluvad vaieldamatult pneumaatilise- ja impulsstehnika eliidi hulka. Paslode on mõeldud ehitajale, kes peab elektrist sõltumatust oluliseks.

Juhtmevaba naelutustehnikat kasutades ei pea objektil muretsema kompressori ega elektrivoolu olemasolu pärast. Paslode tooted on töökindlad ning valmistatud arvestades raskeid põhjamaiseid olusid.

Puumarketi toodetevalikusse kuulub valik Paslode impulssnaeluteid ning professionaalseid Paslode kinnitusvahendeid.

 Allikas: puumarket.ee

Allikas: puumarket.ee

Milliseid impulssnaeluteid saab Puumarketist?
Katuse- ja karkasskonstruktsioonide, terrasside ning aedade ehitamiseks, samuti katuselaudiste, katuse- ja põrandaplaatide paigaldamiseks sobib impulssnaeluti IM90Ci, mis on nüüd ka liitiumakuga. Tootega saab naelutada 90mm kammnaelu nõuetele vastavasse ehituspuitu. Mudel IM90Ci on loodud ennekõike Põhjamaade külmi olusid arvestades ning nende ainulaadne süsteem reguleerib gaasi kogust vastavalt valitsevatele tingimustele. Seade töötab edukalt ka suure, kuni -15 kraadise külmaga.

IM90Ci naelutil on mitmeid häid omadusi. Näiteks tänu innovaatilisele liikumisandurile ei tühjene aku ajal, kui seda ei kasutata. Ühe laadimisega saab teha kuni 25% rohkem lööke. Samuti on gaasi ja aku olekut tööobjektil lihtne kontrollida, püstol annab märku, kui aku tühjeneb st. kui alles on alla 300 laengu. Lisaks võimaldab seade kiirlaadimist. Vaid 2-minutilise laadimise järel teeb naeluti kuni 200 lööki, 6000 lööki 30-minutilisel laadimisel ning täisvõimsusel 7500 lööki.

 Allikas: puumarket.ee

Allikas: puumarket.ee

Suurepäraselt teeb sama töö ära ka natukene odavam impulssnaeluti IM350+, mis on legendaarse impulsspüstoli uusim versioon. Tegemist on püstoliseeria IM350 viimase mudeliga, mis on pälvinud professionaalide usaldust juba rohkem kui kolmkümmend aastat. Püstolil on kummikattega käepide, teravnurkne kaitsekate ja ühelt poolt teisele pöörduv riputus-vöökonks, mis muudavad püstoli kasutamise varasemast veel mugavamaks.

Loe artiklit edasi siit.

www.puumarket.ee

Sisestatud: 17.08.2017

Puumarket AS

Tel:
679 1551
Aadress:
Väike-Männiku 11, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Välisvoodrilaud jääb, vaid trendid muutuvad ajas!

Välisvoodrilaud jääb, vaid trendid muutuvad ajas!

Iga maja on kellelegi kodu. See on paik, mida soovitakse muuta kauniks, mugavaks ja hubaseks. Kuigi linnapilti ilmestavad enamjaolt krohvitud kiviseinad, siis järjest rohkem on sinna lisandunud ka puidust fassaade.

Selline “puidune” lähenemine on eriti levinud just maapiirkondades, kuhu linnakära nii naljalt enam ei kostu. Metsaserval asuv puidust välisvoodriga maja paistab kui ideaalne pelgupaik, otsekui muinasjutust ehk kodu, selle kõige ehedamas tähenduses.

vaata kõiki