KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Elutoa seinad

eve 31.05.2016 18:52

Tere!
Teen elutoas remonti ja nüüd ei tea ,mis teha seintega ja laega. Nii seinad ,kui lagi on naturaalsest täipuidust ja põrandale panime heleda parketi. Kamin tuleb ka pooleks: alumine osa heledast kivist,ülevalt värviks heledaks. Üldse tahaks saada elamist heledamaks,sest tuba ise väike. Täpset mõõtu ei tea,aga põranda parket tuli osta 28 ruutmeetrit. Kas peaks seinad ja lae peitsima või värvima heledaks või seintelt üldse puidu eemaldama,jätma ainult lakke? Saatsin ka pildi ,aga see on viltu. Järsku on Teil võimalik see õigeks keerata. Kui ei ,teen uue pildi. Eve

Tsiteeri

Pilery Kangur 01.06.2016 13:52

Tere!

Hetkel tundub,et ühes ruumis liiga palju sarnast materjali ehk puitu.
Parim variant oleks seintelt puitlaudise eemaldada ning laelaudis värvida valgeks.Seinad värvida või tapeetida heleda tooniga. Leian,et just värv,mitte peits oleks laeviimistluses parim lahendus,et põrand ja lagi ei mõjuks liiga "võrdsena". Valge lagi teeb visuaalselt ruumi kõrgemaks ja avaramaks. Sama toime on ka heledatel seinapindadel.
Kui seintelt ei ole võimalik materjali eemaldada,siis soovitaks selle värvida heleda neutraalse värviga,et katta oksakohad ning laelaudis peitsida põrandaga sarnaselt valgeks.
Väikses ruumis eelistada heledaid toone ja väikseid mustreid ning maksimaalselt 1-2 aktsentvärvi tekstiilides jms.


Heade soovidega
Pilery

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.