KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Kitsasse tuppa fototapeet

Kaire 09.03.2017 21:19

Tere.Mind vaevab selline mure.) aastae poisi tuba on suht kitsavõitu.Soovib sinna õhte seina fototapeeti vastaseina paneks valge tapeedi. Mure selles,et kuidas sobib kitsasse tuppa fototapeet? Kas pigem kaob selle efektiivsus ära või äkki hoopis nagu sulenduks ise sinna pildi sisse paremini? Aga kuna on kas pilti mille vahel valida ,on üks pilt heledam ida siis nagu vastas seina sobiks? Mis või kuidas ülde lahendada kitsa toa tapeedi mure :) lisan ka pildid

Tsiteeri

Kaire 09.03.2017 21:22

Parandan 9 aastase poisi tuba.

Tsiteeri

Pilery Kangur 10.03.2017 10:16

Tere Kaire!

Fototapeet vajab eksponeerimiseks ruumi. Ehk vaba seina,mis ei ole kaetud mööbliga. Küll aga näiteks autoga tapeedi puhul võib siiski väike kapp vms. paikneda vasakul,kus pildil vaba ala. Linnavaatega tapeedi puhul voodipeats ei kata samuti pilti kinni,seetõttu sobilik. Hea ei ole ka uste või akende paiknemine seinas,kuhu soov fototapeet paigutada.
Kitsa ruumi puhul oleks ideaalne fototapeet paigutada lühemasse ehk otsaseina. Kui ruum on väga kitsas,siis võib intensiivne tapeet pikemas seinas muuta ruumi väiksemaks ja visuaalselt liigselt "mürarikkaks". Kasutades fototapeeti peaks ülejäänud seinad olema kindlasti rahulikus tonaalsuses ning (hallikas)valge peaks sobima. Võib ka värvida seinad valkjaks või valima ilma suure mustri/tekstuurita tapeedi. Peab arvestama ka fototapeedi mõõtudega,et "kadreerida" tapeet õigesti. Mõnel juhul võib kasutada fototapeedist ka ainult suuremat fragmenti,mite täismõõtu. See kõik oleneb konkreetsest ruumisituatsioonist. Kui seina ala on laiem,kui tapeet,siis soovitaks paigutada tapeedi seina keskele ehk mõlemalt poolt pilti jääks võrdselt seinaala. Järele jäänud ala võiks värvida tapeedi tausta koloriidist lähtuva tooniga.


Heade soovidega
Pilery

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.