KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

Laminaatparketi värvimine

Claire 16.10.2009 20:28

Tere,

On siis selline küsimus, et hetkel on kollakas tamme parkett, mida tahaks heledaks hallikas-valgeks saada. Kas ja kuidas see oleks võimalik?

Tsiteeri

Tarmo Titov 29.10.2009 08:38

Tere,

Põhimõtteliselt on võimalik laminaadi lauad katta valitud tooni põrandavärviga, kuid siin peab arvestama kahte asjaolu. Esiteks kindlasti ei jää nähtavale puidu struktuuri, vaid põranda pinnaks jääbki ühtne toon. Teiseks võib tekkida probleeme värvikihi pinnale kinnitumisega. Laminaadi pind on väga sile ja seda tuleks kindlasti eelnevalt karestada. Samuti pole täpselt teada, kuidas hakkavad käituma paneelide vahelised ühenduskohad. Neid kattev värvikiht tõenäoliselt hakkab pragunema ning tükkidena eemalduma.

Floorin põrandad,
Tarmo Titov

Tsiteeri

Siiri 13.03.2017 14:21

Tere, lugesin just eelnevat küsimust laminaatpõranda värvimise kohta. Mul on sama soov oma põrandaga midagi ette võtta (kui võimalik, siis värvimise kujul). Ja vastusest sain teada, et paneelide ühenduskohad võivad hakata mängima ja selle tõttu värv hakata pragunema ja lahti tulema.
Minu küsimus aga oleks selline: kas neid ühenduskohti oleks võimalik kuidagi millegagi töödelda, et need liikuma ei hakkaks? Mingi liimiga üle käia näiteks?

Parimat
Siiri

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.