KÜSI NÕU SOOJUSPUMPADE, KLIIMATEHNIKA SPETSIALISTILT

Õhk-vesi soojuspumba müratase

Jaanika 08.04.2012 22:41

Kas tõesti õhk-vesi soojuspumbad töötavad nagu vanaaegsed külmkapid? Ma saan aru, et välisosa mühiseb aga et see sisemine osa ka müriseb. Kuna enamikes majades on kipsseinad, siis müriseb ta ikka päris hästi. Või olime me kogenematud ja ei jälginud lisaks ka seda mürataset?!

Tsiteeri

ABC Kliima 09.04.2012 11:50

Sellele küsimusele on väga raske vastata. Mingit müra teeb siseosa kindlasti, sest tegemist on seadmega, mis on 10 korda võimsam kui külmutuskapp. Tavaliselt on muidugi arhitektid näinud ette, et tehnilise ruumi seinad on mürakindlamad kui tavaseinad.

Tsiteeri

ann 20.10.2016 15:25

Kas õhk-vesi soojuspumbale võib ümber ehitada nn poolkinnist kasti, mille mõõdud ca 30 suuremad ja lauad paigaldatud poolviltuselt? Probleem jällegi müratase, mis ilmselgelt häirib naabreid. Naabrite maja suhteliselt lähedal ja kuidagi heli eriti võimas kahe maja vahel, vaja oleks heli kuidagigi summutada.

Tsiteeri

luomet 07.03.2024 10:29

Kassi kuivtoit – suurepärane valik teie karule!

Kas otsite oma kassidele kvaliteetset ja toitvat toitu? Meil on lahendus! Meie ettevõte pakub laias valikus kuivtoitu, mis on spetsiaalselt loodud teie kasside tervise ja heaolu toetamiseks.

Meie kassi kuivtoit on valmistatud ainult parimatest koostisosadest, et tagada teie lemmiklooma vajaduste rahuldamine. Need toidud on koostatud aastatepikkuse kogemuse ja teadusuuringute põhjal, et tagada teie kassi toitumisvajaduste täielik rahuldamine.

Usaldage meie meeskonda, et ta annab teie kassidele kõik, mida nad vajavad, et püsida tervena, energilisena ja õnnelikuna. Telli meie partii kuivtoitu juba täna!
https://lulomet.lt/sausas-kaciu-maistas/

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.