KÜSI NÕU PUHASTUS- JA PUHASTUSOHUTUSSPETSIALISTILT

Dushiklaas

Angela Leppik 06.12.2016 21:09

Tere

Kas oskate õelda, kui hästi jäävad klaasist läbipaistvale dushi seinale veepritsmed peale? Kas igakord peale pesu peaks puhastama või ei ole asi nii hull? Ei oska valida, kas läbipaistev klaas või mitte läbipaistev.

Tänades, Angela

Tsiteeri

Erki Tiivas 06.12.2016 21:20

Tere

Mõlemal juhul ei pääse puhastamisest. Te saate valida kas läbipaistva klaasi puhul puhastada sagedamini ja see on kergem või mati klaasi puhul lubada endale seda teha harvemini. kuid siis on reeglina puhastamine ka aeganõudvam. Duši klaasi jaoks soovitan regulaarselt kasutada kummiliistuga klaasipuhastajat. Kui sellega tõmmata duši all käimise järgselt klaasilt vesi maha siis on puhastamisintervall üsna pikk.
Lisaks on võimalik klaas kaitsta mõne kaitseainega, mis hülgab vett. Sobivad ka autoklaasile mõeldud ained. Siis on samuti puhastusvajadus harvem.

Heade soovidega

Erki Tiivas
www.bioner.eu www.pinnahooldus.ee

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.