Artikkelit ja uutiset

OverLED kõrgkvaliteetsed saunavalgustid sobivad nii traditsioonilisse kui ka modernsesse sauna

Sageli leiame end küsimuste ees, kuidas maandada stressi, nautida õiget valgust oma kodus või kuidas viia valgustus majapidamises või ettevõttes just sinna kohta, kus see alguses võimatuna näib. Siinkohal annab nõu LED-valgustite pakkuja OverLED ja näitab, et kaasaegne lähenemine suunab meid ohutuma ja keskkonnasäästlikuma tarbimise poole.

Valgus annab meile energiat, loob õiget meeleolu ja mõjutab meie meeli. Elegantsete sauna LedLite LED valgustitega saab paigaldada energiasäästliku kohtvalgustuse ja hubast meeleolu loova valgustuse sauna, vannituppa ning teistesse ruumidesse. Samuti saab nende valgustitega luua tähistaeva atmosfääri - nendel valgusdioodidel (LED) on peaaegu piiramatud kasutusvõimalused.

OverLED saunavalgustid on loodud 2001. aastal ning need valgustid on sellest ajast saadik professionaalsete saunaehitajate ja elektrikute lemmikvalgustid tänu usaldusväärsusele ning lihtsale paigaldusele. OverLed saunavalgustid on hea kuumustaluvusega ning kõrgekvaliteedilised, sobides valgustuseks nii traditsioonilisse kui ka modernsesse sauna.

 Alkuperä: overled.net

Alkuperä: overled.net

LedLite valgustitega saab luua muljetavaldava valgusmiljöö saunas, paigaldades valgustid saunalava seljatoe taha, valgusvihud suunaga ülespoole - nii luuakse meeldiv valgustus, mis ei pimesta. LedLite valgustid võib paigaldada ka saunaruumi lakke, mis aitab esile tuua puidu- või kiviseina. Kindlasti tuleb tähele panna, et kuna leedid on kuumuse suhtes tundlikud, peab kerise ja lae vaheline kaugus olema vähemalt 50 cm.

Suurepäraseks lisavõimaluseks on täiendada saunaruumi valgustust kerise vahetusse lähedusse paigaldatavate HeatLite kerise valgustitega. Need valgustid taluvad kõrgeid temperatuure ning sobivad ka teistesse kuumadesse kohtadesse – näiteks kamina kohale.

WoodLite LEDi on kaks erinevat mudelit - üks on pinnale (seinale) paigaldatav ning teine (seina sisse) süvistatav ning need on ainult seinale paigaldamiseks. Puitresti on saadaval viies erinevas värvitoonis: valge, must, hall, hele puit ja tume puit. Puitresti materjaliks on kõrgkvaliteediline heitlehispuu. Tumeda mudeli materjaliks on termohaab, hele mudel ning värvitud mudelid on lepapuidust.

LED raami värvitoone on saadaval valge, musta, kuldse ja hõbedasena. Leedide pikaealisus, värvivalik, energiatõhususe pikaajaline kokkuhoid on selged eelised teiste valgustite ees.

 Alkuperä: overled.net

Alkuperä: overled.net

Lisainfot leiate OverLED kodulehelt www.overled.net
Hetkel on Facebookis käimas ka põnev auhinnamäng. Kuni 21. aprillini kuuleb infot ka TRE raadiost. Loosis osalemiseks saada sõnum numbrile 13553, märksõnaga TRE ja oma nimega. Ühe sõnumi hind on üks euro. 21. aprillil loositakse kõikide sõnumisaatjate vahel välja LedLite 9 kuldset komplekti, mille väärtus on 190€.

Head loosiõnne ja külastage OverLED edasimüüjaid üle Eesti.

Lisätty: 05.04.2017