KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Köögimööbli värskendus

Hanna 21.11.2016 12:08

Tere! Soovime värskendada vana köögimööblit, mis on hetkel kirsi tooni karkassil. Mõte oli vahetada senised kirsi tooni uksed valgete vastu. Söögilaud on heledama tammespooniga ning toolid hallikasbeežid. Kuidas mõjub kirsi tooni karkass + valged (profiiliga) uksed? Mis tooni võiks olla töötasapind ja tagasein? Äkki on soovitusi ka põranda ja seinte osas? Üldmuljet sooviks helget ja külmade alatoonidega. Olen nõuannete eest väga tänulik!

Tsiteeri

Hanna 21.11.2016 12:52

Lisan veel, et pildil olev laud + toolid on välja vahetatud. Uute kirjeldus üleval toodud. Samuti vasakul ääres paistab külmik, mis samuti on uus, roostevaba tooni.

Tsiteeri

Pilery Kangur 21.11.2016 15:37

Tere!

Kaasaegsema ilme saavutamiseks oleks uste asendamine valgetega (sileuksed!) hea mõte. Kirsitooni karkass ei ole takistuseks.
Lihtsam variant on ka olemasolevad uksed lihtsalt valgeks värvida ja vahetada ka käepidemed. (Vt. kapinupud.ee)
Tööpind võib ka valge jääda ning soovi korral vahetada tööpinna servakant (roostevaba või kirsitoon vms.)
Soovitan kindlasti muuta ka seina tooni. Virsikutooni asemel nt. hele hallikasbeezh. Töötasapinna taha värvitud pinnale lihtsalt klaas või jätta värv. Sel juhul valida koormust/puhastamist taluv seinavärv. Taas on kasutama hakatud kahhelplaate seinal,millede valik on igati korralik,seetõttu julgen ka seda valikut kaaluda.

Lisan ka pildi just selliselt värskendatud köögist. Kuna tänapäeval on saada väga häid värve just selliseks tööks (küsi ehituspoest!),siis on pildil oleva köögimööbli uksed üle värvitud. Välja vahetatud tööpind ja selle tagune seinapind värskelt plaaditud.
Vanad uksed ja tööpind olid kõik pruunikaspunase tooniga puidust,kahhelplaadid moraalselt vanad. Mööbli karkass jäi endine. Seinte heledaks toonimise,söögilaua ja toolide vahetamisega ning köögimööbli "valgendamisega" muutus uus olukord tunduvalt.

Edu soovides,
Pilery

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.