KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Fotoklaas vannituppa

Jane 02.01.2017 20:39

Tere

Vannitoa tagasein on plaanis katta fotoklaasiga ning seinad valgete plaatidega (75*25 cm). Mõtlen, kas fotoklaas panna laeni või akna ülemise piirini. Akna servani tuleks mõnevõrra odavam ja vast ka veidi vähem pretensioonikas. Mis Te arvate, kas stiililiselt on selline variant sobilik, kus fotoklaas ulatub akna ülemise piirini?
https://www.dropbox.com/s/jmg653l9v6hpy74/20170102_193319_1.jpg?dl=0

Tsiteeri

Jane 02.01.2017 20:41

Lisan siis veel nii palju, et vanni asemele tuleb dušinurk.

Tsiteeri

Pilery Kangur 03.01.2017 16:20

Tere!

Siin oleneb väga palju soovitavast fotoklaasi kujundusest ehk kui suure mustri või kui aktiivse visuaaliga on pilt. Kui tegemist vertikaalse ja jõulise iseloomuga pildiga võiks kaaluda laeni pikka ala,et see paremini eksponeeritud saaks.
Samuti peab arvestama tagaseina pildi kõrguse ja dushinurga ees oleva vanniseina/kardina ülemise ääre kõrgusega. Ehk need võiks MÕLEMAD olla kas laeni või siis akna kõrguseni sarnaselt.
Pildivalikul peab olema hoolikas,et see liigselt ei domineeriks ja sobiks täpselt interjööri . Ka peab arvestama,et valitud pilt tulevikus ka nn. moraalselt vanaks ja väsitavaks ei muutu. Soovitan läbi mõelda ka plaatimisjoonis,et lõiked tuleksid õigesse kohta suhtes fotoklaasiga.
Võib mõelda veel ka fotoklaasi paigutamisest otsaseina ,kus dushilift. Siis ei teki tükeldamisi seina mahus. Kuid sel juhul peaks pildi iseloom kindlasti sobima dushilifti taha ja peab olema võimalik teostada klaasi lõikamisi dushitorude jaoks.
Siin ei saa anda kahjuks ühest vastust,sest kirja teel natuke on keeruline olukorda visualiseerida - parem oleks seinavaade "läbi joonistada".


Parimate soovidega
Pilery

Tsiteeri

Jane 03.01.2017 17:30

Tere

Pilt ise on muidu selline:
https://www.dropbox.com/s/wp9vri9hkno5ega/N%C3%A4idis_1130x2000.jpg?dl=0

Klaasi lõikamine dushitorude jaoks võib jah keeruliseks osutuda. Tasaseinas seevastu aitaks see vast ka ruumi visuaalselt suuremaks teha.

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.