VABATEEMA

Knolle köögid või Karimus köögid

Krissu 12.02.2008 20:20

Kas keegi on tellinud endale köögimööblit sellistest kohtadest?
Kuidas kvaliteedi ja tööga rahule olete jäänud? Kui kaua läks tellimusega aega?
Kommenteerige :)

Tsiteeri

Triinu 17.02.2008 16:47

8 kuud tagasi otsisin samuti firmat kes teeks meie uude majja köögimööbli, sõbranna soovitusel jõudsin sellise firmani nagu Knolle Köögid. Kogemused väga positiivsed. Knolle mõõdistaja rääkis meile, et kuna konkurents on suur, siis nemad panevad erilist rõhku just kvaliteedile ja nii oligi, köök sai 1 päevaga paika ja oleme siiani tõeliselt rahul. Alguses öeldi tähtajaks u 2 kuud aga juba 6 nädala pärast tuli kõne ja küsiti kas võib paigaldama tulla:) Julgen edasi soovitada, sest mina jäin väga rahule :)
www.knolle.ee

Tsiteeri

Kris 03.03.2008 11:31

Võtsin hinnapakkumise mõlemast firmast. Knolle oli soodsam ja suhtumine ka kuidagi sõbralikum, kuigi midagi halba Karimuse kohta ei saa ütelda. Knollega jäin väga rahule ja soovitan. Tegid tõesti tähtajast kiiremini ja ülespanek läks väga kiiresti ja kenasti.

Tsiteeri

normaalne 15.03.2008 19:57

knolles on kogenud tegijad, saab usaldada, vaatasid üle ka tehnika sobivuse (nt. vahetasin kubu ära nende soovitusel). köök pandi üles 1 päevaga. karimusega pole kokkupuuteid

Tsiteeri

Marek 25.03.2008 17:46

Tere
sõber tellis ka endale knollest ja jäi väga rahule nendega.
kuid ise võtsin sellisest firmast nagu OÜ MÖÖBLIMEES ja peaks mainima et supper kiirelt tehti valmis 3 nädalaga sain köögi kätte ja paigaldus kestis 1 päeva kuigi oli päris suur köök,kuna nende poolne suhtumine oli nõnda hea , siis tellisin garderoobi lahendused ka neilt.Ning peale selle sain nende kaudu soodsamalt endale ka mööblit magamistuppa ja teistesse tubadesse!
Edu nendele ja soovitan neid tuttavatele kindlasti ka edasi!

Tsiteeri

Aljona 26.03.2008 10:13

Marek, tahaks Su valmisköögist ka pilte :)

Tsiteeri

marek 26.03.2008 11:36

saab ikka õhtu panen siia

Tsiteeri

Marek 26.03.2008 23:30

aga palun ;)
siin siis need pildid, ehitus pooleli hetkel ;)

Tsiteeri

Aljona 28.03.2008 14:47

Suured tänud! :) Väga ilus köök :) Marek, Sul tundub köök olevat umbes sama suur, kui minu ja saareidee kummitab mind ka väga. Kas Su köögihind on väga suur saladus? :P Teab ka siis enam-vähem arvestada :)

Tsiteeri

Marek 28.03.2008 19:00

eks ikka võin öelda-ja odav ta ei ole kuna mul kivitööpind ja punase kõrgläikega kapid , ilma tehnikata 120 000- 12 000 veel paigaldus ja muide OÜ MÖÖBLIMEES oli ainuke kes täitis kõik mu nõudmised ja paigaldasid 1,5 päevaga selle koju !
Vot nii on lood :) :)

Tsiteeri

Aljona 28.03.2008 21:01

Oi jah, hind on küll natu soolane, aga usun, et asi on seda kindlasti väärt! Igal juhul tänan Sind väga selle info eest! Hea, kui on nii heatahtlikke inimesi, kes oma kogemusi ja teadmisi on nõus teistega jagama :) Kaunist kevadet! :)

Tsiteeri

Marek 30.03.2008 22:59

Asi selles et enda nõudmised seoses kivitööpinnaga ja lisa valgustustega kapid maksid palju!
kuid positiivne oli see et kui sain hinna teada ühest teisest firmast oli hind veel kõrgem, peale seda uurisin veel ühte firmat kes tegi ka minuarust soodsa pakkumise. Aga tuttav soovitas selle sama pakkumisega minna OÜ Mööblimehesse ja arvas et teevad sulle veel soodsama hinna. Ja täpselt nii see oligi.
Ma ausalt ei saa aru kuidas see firma ära elab kui ta nii vastutulelik on aga edu neile ning tänud minupoolt.

Tsiteeri

Tiksi 31.03.2008 19:26

Ise tellisin köögi küll arensist, kuid naabrimees tellis knolle köökidest ja temal on põhjust rahul olla, sest sai knollest täpselt selle mis tahtis ja kõik sujus. Minul läks arensiga kehvemini: tähtajast ei peetud kinni ja saatsin neile pika kirja mis kõik vaja ümber teha.

Tsiteeri

Kokk 08.01.2012 00:09

Mul paisuvad Knolle mööbli karkass ja ka üks uks üles kuigi köögis korralik ventilatsioon ja veega ei mängi, varem kasutasin Arensi mööblit ja sellega sellist probleemi ei esinenud.

Tsiteeri

kristjan 29.01.2012 22:58

võtsin oma köögi sellisest väikefirmast nagu Luthor OÜ. köögi sain kätte kolme nädalaga ja väga sootsalt. mina jäin rohkem kui rahule,sest ei uskunud et sellise raha eest võib sellise köögi saada
www.luthor.ee

Tsiteeri

Sirli 12.02.2012 12:07

Meie köögimööbel sai tellitud Mööblimasinast. Kui omale aasta lõpus mööblivalmistajat otsima hakkasime, siis saatsime päringu mitmesse firmasse. Mööblimasin vastas kiiresti ja juba 3 päeva pärast oli meil olemas köögimööbli hinnapakkumine ja joonis. Lasin neil projekti veel mitmeid kordi ümber joonistada ja sellele vastu ei punnitud. Pakkumine ei olnud kõige soodsam, kuid otsustasin nende kasuks kiiruse ja väga viisaka teeninduse tõttu. Suurt usaldust tekitas ka veebileht. Olen väga rahul ja julgen soovitada.

Tsiteeri

Pille 11.04.2012 18:38

Knollega väga rahul - kiire, professionaalne, korrektne ja paljude teiste tegijatega võrreldes ka soodne. Soovitan soojalt!

Tsiteeri

Krissu 14.09.2014 12:44


Tere, Karimus OÜ-d ei julge soovitada, kaup jõuab küll kohale, aga kas ka kvaliteetne. Minu köögiga palju probleeme, kolm ust vaja välja vahetada, neist ühe pean uuesti ostma, kuna tehti juba projektis viga, seda tasuta ei parandata, kuna projektile olen allakirjutanud ( ajuvaba, aga ei viitsinud vaidlema hakata ja maksin uuesti). Led lambi süsteem ei tööta alates paigaldusest, millal uus pannakse, ei tea, nüüd juba paigaldusest pea kuu aega möödas. Küsimusele, et millal miskit toimuma hakkab, tuleb vastuseks, küll saate. Lugu on pikem ja probleeme rohkem, kõike ei hakka ülesse loendama, võimalik, et tuleb Tarbijakaitse ameti ralli ette võtta.

Tsiteeri

Krissu 26.11.2015 21:35

Tere, viimati kirjutasin siia 14.09.14 seoses Karimus köögikappidega. Täna mulle Karimusest helistati ja paluti siia uuesti kommentaar panna, kuna vead said ju siiski parandatud. Võtan lühidalt kogu loo kokku. Ega oskagi öelda, kas soovitan Karimust või mitte, iga üks otsustab ise, aga minuga läks nii, et 2014 juunis sai köögikapid tellitud ja augustis 20-da paiku pidin uued kapid kööki saama ja oma valiku ja ostu üle õnnelik olema. Läks aga nii, et rahul sain olla oma köögiga alles detsembris, kuna vigade parandus võttis kaua aega ja kulutas palju närve. Novembri lõpus saime ka nii kaugele, et tuli meistrimees koju, nägi ise ka, et lisaks katkisele led lambile, värvipritsmeid täis pildiga kapiuksele, on kapiuksed ja sahtlite esipaneelid erinevat tooni ( tegemist valge-kõrgläikega kappidega). Võeti kõik kapiuksed ja sahtlite esipaneelid kaasa ja värviti üle. Muidugi pean tunnistama, et lõpptulemusega olen rahul, kapid on ilusad ja peale vigade parandust ka ühte värvi, aga see ajakulu ja närvide kulu...

Tsiteeri

Sikk 05.01.2017 09:26

Kogemus mööbli tellimisel nii Aresist kui väiksest firmast Knolle Köögid. Arensi eelis see et suur salong tallinnas aga erilahendusi nemad ei taha teha ja tundsin et minu köök neid väga ei huvitanud :) Lõpptulemus oli siiski korralik ja üldiselt jäin rahule kuigi mõni asi polnud päris nii nagu salongis sai kokku lepitud. Viimase mööbli tellisin Knolle Köögidest, sest naabril oli nende köök ja kiitis väga. Kahjuks ei asu nad Tallinnas ja see tekitas kahtlusi aga peale esimest kohtumist kõik muutus. Mulle tundus et nad tegelevad ainult minu köögiga :) Pakuti välja häid lahendusi ja igale kõnele ja emailile vastati kohe. Väga toredad mööbli monteerijad käisid paigaldamas, kõik jäi väga puhas. Olen super rahul ja kvaliteet tundub hea.

Tsiteeri

Eritellimusmööbel 17.10.2018 18:16

Eritellimusmööbel.

Eritellimusmööbliga Saate võimaluse luua stiilse ja hubase interjööri oma maitse ja
disaini järgi. Tänu erinevate tootjate materjalide laiale sortimendile aitame meeleldi valida stiili ja mittestandardse lahenduse individuaalse kooskõla. Meil on alati palju huvitavaid ideesid, kuidas kohandada mööblit nii, et saaksite efektiivselt kasutada oma maja ruume ja tulemuseks oleks ainulaadne välisilme. Mõõdame Teie ruumi täpselt ära ja tutvustame kõiki materjale.

Eritellimusmööbel
Köögimööbli valmistamine
Garderoobid ja garderoobilahendused
Liuguksed ja ruumidevahelised uksed
Mööbli valmistamine
Tammepuulauad, tammepuidust lauad loodusliku servaga Lafett
Kontori ja büroomööbli valmistamine, teenindusletid, Mööbli valmistamine restorandele, kohvikutele


www.alardimoobel.ee
tel 55 933 880

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.