KÜSI NÕU VÄRVISPETSIALISTILT

Suuretoa sein

Kristi 05.04.2017 15:54

Sai värvitud kahe erineva suuruse rulliga kaks korda üle tikkurila lasuur värviga ja selle alla läks effektvärv, mis sisaldas liiva,sein jäi väga kirjuks. Kuidas ma selle ühtlaseks jälle saan vōi kuidas parandada?

Tsiteeri

Eve-Lii Sandre 05.04.2017 16:14

Tere

Lasuurvärve ei ole mõistlik peale kanda rulliga, kuna tekkivaid ülekatteid on pea võimatu vältida. Lasuurvärvi võlu tuleb enamasti esile pesukäsna või kangaga vabakäe liigutusi tehes ning tulemus on sihipäraselt laiguline. http://varvikeskus.ee/tooted/sisetood/dekoratiivarvid/pixar
Esmaseks paranduseks võib proovida vabakäe tehnikat, kui see ei aita, tuleks sein tavavärviga üle värvida ning lasuuriga ülalmainitud nõuannete järgi uuesti katta.

Heade soovidega,
Eve-Lii Sandre

Tsiteeri

Koit 20.08.2017 12:33

Betoon sein sai pahteldatud nüüd haiseb. Vinüültapeet ka, see ei hinga. Pahtel oli tootja: Pufas. Tundub et ei kivistunud. Oli põranda liistu vahel õhuvahed, panin silikooni täis nüüd ei hinga toas umbsem. Kas õhutmisest ei piisa kui on plast aken. Pidon pahtli seinast eemaldama. Kas tuleb nüüd panma kips ja siis peenpahtel. Seinast nagu õhkub niiskust. Või kasut valmispahtlit. Kumb variant on õige?

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.