Статьи и новости

Uued põnevad tooted vineermööbli tootja Radis valikus

Vineermööbli tootja Radis on täiendanud oma tooteperekonda uute põnevate toodetega ning lisandunud on ka uusi täiendusi vanadele lemmikutele.

Uue tootena on välja tulnud lahtine kummut MAN. Kummut on valmistatud kasevineerist ning on õlivahatatud. Sahtel liigub sujuvalt ilma siinideta ning sahtliboksid on teisaldatavad, nii et sisu võid sorteerida kasvõi diivanil istudes. Saadaval kahes suuruses (1x1m ja 1,4x0,7m), sügavus 36 cm.

 Источник: radis.ee

Источник: radis.ee

PIX seeria on saanud täienduse riiul-kummut PIX S näol - S nagu STIIL. Riiul PIX S on sama kollektsiooni kummuti ja riiuli mahe sümbioos. Kapid ja riiulid joonduvad silmi paitavasse sümmeetriasse. Kummut-riiul on valmistatud kasevineerist ja on õlivahatatud . Uksehinged on vaikselt sulguvad. Kõrgus 181cm, laius 142cm, sügavus 38cm. Riiulite sisekõrgus on 33cm. Ühe kapiosa (2-uksega) sisemine laius 68cm.

 Источник: radis.ee

Источник: radis.ee

Täiesti uue tootena on Radise tooteperekonnas esindatud lükandustega kummut AHH. See on kummut, mille asukohta saab suunata ise läbi lükanduste - ukse võid tõmmata vasakule, paremale või keskele - nii kujundad ise põneva riiuli.Toode on valmistatud õlivahatatud kasevineerist. Kõrgus ja laius 150cm, sügavus 40cm.

 Источник: radis.ee

Источник: radis.ee

Radis - Eesti mööbel Sinu tuppa ja aeda!
www.radis.ee
E-mail: info@radis.ee
Tel: 5558 5656
Aadress: Järvekalda 33, Harkujärve

Kõigi toodetega saab lähemalt tutvuda ka 4ROOMi salongis, aadressil Pärnu mnt 110.

Опубликовано: 29.05.2017

Радис - Эстонский мебели для дома и сада

тел.:
+372 5558 5656
Адрес:
Järvekalda 33, Harkujärve, Harjumaa
Е-почта:
Пожалуйста, заполните все поля.