Artiklid ja uudised

Naturaalsest Euroopa tammest valmistatud Barlineki massiivsed põrandalauad

Naturaalsest Euroopa tammest valmistatud Barlineki massiivsed põrandalauad ühendavad endas funktsionaalsuse ja esteetika, neid on kerge paigaldada ning hooldada, nad on mõeldud kestma põlvedeks.

Tuntud naturaalsete põrandakattematerjalide tootja Barlinek tõi sel kevadel turule uue naturaalpuidust põrandakattematerjalide sarja, mis järgib kõrgeid kvaliteediomadusi ja ökoloogilisi nõudeid. Niinimetatud massiivses põrandalauasarjas on võimalik valida järgmiste variantide vahel:

Diamond – valmistatud hoolikalt valitud puidust. Ühtlane värv, peaaegu ideaalne puidumuster ja ebaühtlased väikesed oksad – need on eeliseks, mis iseloomustavad eriti hästi neid erakordseid põrandaid. Kui soovite endale suursugust põrandat on see õige valik.

Rubin – delikaatselt välja joonistatud toonide muutumine ja ebaregulaarse puidumustri võlu, see on tõeliselt harmooniline kompositsioon. Lisaks rõhuvad looduse ilu ja ülevust veel väikesed oksad. Otsite põrandat, mis oleks sisekujunduse maitsekaks kvintessentsiks, siis leidsite selle õige.

Amber – täielik värvipalett, ilmekas ja rikkalik puidumuster, selgete toimejoonte ja eri mõõdus oksakohtadega ning peenikeste puidupagudega annavad põrandale originaalse väljanägemise ja ebatavaliselt harmoonilise loodusliku puidu võlu, väljendades kõiki puidu naturaalseid omadusi...

Sisestatud: 26.05.2010

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki