Artiklid ja uudised

loo kodust mugav töökeskkond kus saab keskenduda

Kodukontorite populaarsus on viimastel aastatel märgatavalt kasvanud, kuna üha enam inimesi otsustab töötada kodus, olgu selle põhjuseks kaugtöö võimalused või freelance. See trend on toonud kaasa vajaduse luua kodudes mugav töökeskkond kus saab keskenduda. Õnneks on olemas palju loomingulisi viise, kuidas kodukontorit kujundada nii, et see vastaks nii funktsionaalsuse kui ka esteetilistele nõudmistele.

Kodukontori loomisel on oluline esmalt valida õige asukoht. Ideaalis peaks see olema vaikne ja hästi valgustatud koht, mis võimaldab keskendumist ja loovust. Kui võimalik, eraldage tööruum ülejäänud kodust, et vältida segavaid elemente.


Mugava ja produktiivse töökeskkonna loomiseks on oluline investeerida kvaliteetsesse kontorimööblisse.


Inspiratsiooni ja loovuse ergutamiseks lisage oma kodukontorisse isikupäraseid elemente nagu seinapildid, taimed või inspireerivad tsitaadid. Looge ruum, mis kutsub esile positiivseid emotsioone ja motiveerib teid tööd tegema.



Efektiivse töökeskkonna loomiseks korraldage oma kodukontor nii, et kõik vajalikud töövahendid ja -materjalid oleksid käeulatuses. Kasutage hoiustamislahendusi nagu riiulid, sahtlid ja korvid, et hoida tööpind puhas ja korras.



Hea valgustus on oluline produktiivsuse ja heaolu tagamisel. Kõige parem on loomulikult aknavalgus kuid hämaramal ajal kindlasti peab olema hea laualamp ning ka üldine valgustus toas peab olema piisav.



Värvidel on suur mõju meie meeleolule ja keskendumisvõimele. Kaaluge rahustavate ja inspireerivate värvide kasutamist oma kodukontori sisustamisel, näiteks sinine või roheline, mis soodustavad rahulikku ja keskendunud meeleolu.



Järgides neid ideid ja võimalusi, saate luua koduse tööruumi, mis vastab teie vajadustele ja loob ideaalse platvormi oma loomingulisele ja professionaalsele eneseteostusele.

Mustri kirjutuslaudade valikuga saad tutvuda siin

Sisestatud: 20.02.2024

Muster Sisustussalong

Tel:
679 1746 ,679 1742
Aadress:
Pärnu mnt 139A, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Sisustuse trendisuunad 2024: kuidas luua kaasaegset ja hubast kodu

Sisustuse trendisuunad 2024: kuidas luua kaasaegset ja hubast kodu

Aastal 2024 on sisekujunduses trendiks keskkonnasõbralikkus, minimalism, erksad värvid ja stiilide segunemine. See tähendab mitte ainult inimese loodusläheduse võimendamist, vaid ka keskkonna austamist ning turvalise ja praktilise elukoha loomist. Seetõttu keskendutakse looduslike või uuenduslike tehismaterjalide kasutamisele, mis kestavad aastaid, looduslikule värvipaletile ja mugavale valgustusele. Kõige populaarsemad materjalid on järgmised: puit, betoon, metall, looduslik kivi, ja naturaalsed seinakatematerjalid, samuti autentsed seinamaalingud või nende oskuslik imitatsioon.

Väliköök on õueala süda

Väliköök on õueala süda

Kas kaalute avatud terassi või varjualuse puhkeala vahel? Meie kliimas on vihma võimalus peaaegu iga päev. Suvel on Eestis keskmiselt 25 selget päeva. Seega parem on omada katusealust grillimisala. See, kas saate päeval päikest võtta või mitte, on suur küsimärk kuid grillimist ei tohiks takistada ükski vihmahoog. Grillmaja ei pea olema köetav, kuid parem võimalus oleks õhukindlad seinad ja aknad kui lihtsalt markiis.

Kõigil on teada, et köök on kodu süda. Suvel veedame palju aega väljas ning ka õuealal peab olema oma süda.

vaata kõiki