Inspiratsioon, sisekujundusideed, näpunäited ja nipid

Kuidas muuta oma töökoht paremaks?

Enamik inimesi kulutab iga nädal vähemalt neljandiku oma ajast kontoris. Selle tulemusena on arukas käsitleda kontori ruume kui teist kodu. Korralagedus on peamine tähelepanu eemale peletaja, mis vähendab produktiivsust ja takistab kvaliteetse töö valmimist õigeaegselt. Korrapärasus on parim, sest siis on sinu mõtetes ainult käesolev ülesanne. Nagu on öelnud Rooma keiser Marcus Aurelius, “Võidu saladus peitub mitteilmse korralduses.”

Lisaks tavapärasele pliiatsite asetamisele topsi ja dokumentide jaotamisele kaustadesse, aitavad need ebatavalised meetodid muuta paremaks sinu töökohta:

Aseta töölauale toataim
Tööruumis olev taim on sulle kasulik erinevatel viisidel. Uuringud näitavad, et toataime olemasolu ruumis aitab puhastad õhku ja võib parandada tervist.
Kontoris olevad taimed võivad vähendada stressi, mis omakorda tõstab töökust.
Lisaks jätab laual asetsev taim vähem ruumi paberite kuhjumiseks ning õhutab sind pabereid korrastama.

Vaheta elektripirnid
Kui kontor asub vanemas hoones, siis üldjuhul on seal kasutuses luminofoorvalgustid. Mõndadel võib see aga tekitada peavalu ning see omakorda töökuse vähenemist. Luminofoorvalgusti vahetamine alternatiivse valguse vastu võib olla hea idee, naturaalse valguse ja väikeste suunatud valgustitega on parem töötada. Kuigi pirni vahetus ei pruugi tekitada kontorisse ruumi juurde, siis vahetades selle alternatiivse valgustus meetodi vastu,

võib see tuua lisa motivatsiooni, mis on vajalik koristamis protsessi jaoks.


Leia oma sahtlitesse organiseerija
Sahtlite organiseerijaid leiab eri hinnaga kodu ja kontori poodidest. Need on tavaliselt puidust või plastikust hoidjad, mille saad sahtlisse asetada. Nii eraldad omavahel kõik oma kaardid, pliiatsid, kaustad ja muud kontori tarbed. Enam ei liigu pliiatsid ja seadmed sahtli taha või ette selle avamisel. Organiseerijaid on erinevaid, olenevalt sinu sahtli suurusest ning otstarbest.

Tee algust dokumendi haldus tarkvaraga
Installeeri dokumendi haldus tarkvara oma kontori arvutisse, et vähendada paberi sodi. See kahandab paberi kasutamist märgatavalt kuna töötajatel on siis võimalus digitaliseerida kõik failid, mis töö tegemise jaoks vajalikud. Enam ei pea pabereid ootama printeri kõrval, et need sealt vajalikule isikule edasi anda. Haldus programmiga saab vajalikud asjad saata mõne klikiga edasi. Samas selle tulemusena tekib kontorisse juurde ka palju vaba ruumi.

Kasuta tahvelarvutit
See võib erineda olenevalt sinu töökohast, aga on kontoreid, kus julgustatakse kasutama ruumi kokkuhoiuks tahvelarvuteid. Kuigi mõnede ülesannete tegemiseks on vaja lauaarvutit, on tahvelarvutid piisavalt võimsad, et täita igapäevaseid tööülesandeid, samuti võimaldab see kokku hoida palju ruumi töölaual.

Hoia laual vaid vajalik
Limiteeri ruumi laual ja sahtlites ainult asjadele, mis on vajalikud, mitte toredatele aga kasututele vidinatele. See tundub esialgu raske, kuid võib olla algus kontoris ruumi säästlikule ning mõistlikule kasutamisele.

 Allikas: www.rushrm.com

Allikas: www.rushrm.com

Võta iga nädal aega koristamiseks ja asjade organiseerimiseks
Isegi kui oled rahul oma kontori organiseerimise tasemega, vali iga nädal üks päev, millal uuesti üle hinnata kontori üldine korrashoid ja organiseeritus. Ilmselt võtab see aega vähem kui 5 minutit ning hiljem võid ennast tänada kui tähtis klient nõuab mingit informatsiooni ja sina annad vastuse viivitamatult.

Sisestatud: 17.04.2014

Duo Disain

Tel:
5813 3552
Aadress:
Savi 20, Pärnu, Pärnumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Duo Disain jagab sisustuse trendisuundi 2018. aastaks

Duo Disain jagab sisustuse trendisuundi 2018. aastaks

Oluline on meeles pidada, et trendid liiguvad aeglaselt ja tähtis ei ole see, mis hetkel in ja out, vaid need trendisuunad, mis hakkavad vaikselt tõusma või kaduma. Ja nagu kõikide trendidega, siis ei ole need kindlad reeglid, vaid tähelepanekud. Kui meeldib konkreetne ese, millest ei suuda lahti lasta, siis jäta see endale alles. Samas kui tekib tunne, et see konkreetne ilme on väsinud või ära tüüdanud ning samas ei ole kindel, mida edasi teha, siis Duo Disain jagab mõningad ideed, millele mõelda.

Duo Disain jagab nippe kodu paremaks valgustamiseks

Duo Disain jagab nippe kodu paremaks valgustamiseks

Valgustuse eesmärk on luua ruumis parem õhkkond, esteetika ning parem nähtavus. Hea valgustus on selline, mida alati ei märka, kui viibid läbimõeldud ja hästi valgustatud ruumis. Samas kui valgustus ei ole piisavalt hästi planeeritud, on see koheselt aru saada. Mõtle oma kodu peale ja sellele, kas valgustuse kvaliteet on selline nagu soovid. Kui sa ei ole sellega rahul, siis Duo Disain jagab mõningaid nõuandeid, kuidas valida koju sobivaim valgustus.

vaata kõiki