Inspiratsioon, sisekujundusideed, näpunäited ja nipid

Puumarket annab nõu, kuidas aiamööblile suveks taas värske välimus anda

Terrassi- ja aiamööbel jääb vahel ka talveks välja otsese ilmastikumõju kätte ning aja jooksul kulub isegi väga tume väärispuit hallikaks. Kevadel võib välimööbli pind karedaks muutuda või tekivad esemete pinnale musta hallituse põhjustatud tumedad täpid ja vetikad. Väärispuidust valmistatud välimööbel säilitab regulaarsel õlitamisel peaaegu uue väljanägemise.

 Allikas: puumarket.ee

Allikas: puumarket.ee

Välimööbli õlitamine:

- Eemalda mööblilt vana, ketendav õlikiht lihvimise või kaapimise teel;
- Pese hoolikalt Teknose RENSA TERRACE terrassipesuainega;
- Loputa pesuaine maha. Lase ööpäev kuivada;
- Kanna pinnale õhuke kiht Teknose WOODEX HARDWOOD OIL kõva puidu õli (Puumarketi tootevalikus saadaval nii pruun kui ka värvitu õli);
- Töötle pinda süstemaatiliselt. Kui kasutad toonitud õli, planeeri töökatkestused nii, et õlitad korraga ühe pinna ja jätkad pärast puhkust järgmise tervikliku pinnaga;
- Lase ööpäev kuivada.

 Allikas: puumarket.ee

Allikas: puumarket.ee
Soome värvitootja Teknose valikust leiad keskkonnasõbralikud puhastusvahendid ning ilmastikukindlad ja vastupidavad puiduõlid, mis annavad aiamööblile hõlpsasti värske välimuse. RENSA TERRACE terassipesu Väga efektiivne eeltöötlusaine puitterrassidele ja välimööblile enne nende puiduõliga töötlemist. WOODEX HARDWOOD OIL kõva puidu õli Lahusti baasil, puitu imenduv looduslik õli välimööbli ning piirdekonstruktsioonide kaitseks.

www.puumarket.ee

Sisestatud: 07.06.2017

Puumarket AS

Tel:
679 1551
Aadress:
Väike-Männiku 11, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Välisvoodrilaud jääb, vaid trendid muutuvad ajas!

Välisvoodrilaud jääb, vaid trendid muutuvad ajas!

Iga maja on kellelegi kodu. See on paik, mida soovitakse muuta kauniks, mugavaks ja hubaseks. Kuigi linnapilti ilmestavad enamjaolt krohvitud kiviseinad, siis järjest rohkem on sinna lisandunud ka puidust fassaade.

Selline “puidune” lähenemine on eriti levinud just maapiirkondades, kuhu linnakära nii naljalt enam ei kostu. Metsaserval asuv puidust välisvoodriga maja paistab kui ideaalne pelgupaik, otsekui muinasjutust ehk kodu, selle kõige ehedamas tähenduses.

vaata kõiki