Tee ise

Vivendi koolituskeskuse puidu- ja paberistuudio - koht meisterdamiseks nii suurtele kui ka väikestele

Vivendi koolituskeskuse puidu- ja paberistuudio on koht, kus nii suur kui väike saab oma kätega meisterdada endale midagi kasulikku. Osaleda saab kursustel, laagrites, individuaaltunnis, tellida töötubasid firmapeole, lapse sünnipäevale või korraldada oma pidu kohapeal.

 Allikas: vivendi.ee

Allikas: vivendi.ee

Lapsed õpivad stuudios hindama naturaalseid materjale ning neid ka kasutama. Täiskasvanud saavad tulla stuudiosse nii oma restaureerimist vajava mööblitükiga kui ka ideega, ning täita oma unistused. Ära kuluta oma aega poodides kolamisele ja oma raha mööblile, mis lõpuks ikkagi on 2cm laiem kui vaja ja jääb jalgu. Tule Vivendi puidu- ja paberistuudiosse ja valmista ise talveperioodi kursuste raames omale uus aiamööbel või vajalikus mõõdus riiul. Peaasi, et tehtu pärast uksest välja mahub ja Vivendi koolituskeskus lubab, et see on unistuste täitmisel ainus kitsendus.

 Allikas: vivendi.ee

Allikas: vivendi.ee

 Allikas: vivendi.ee

Allikas: vivendi.ee

Põhjaliku info Vivendi tegemistest leiad www.vivendi.ee või helista telefonil 600 2244 ja räägime soovid ning võimalused läbi. Kes metsas matkamas ja puid noaga vestmas ei käi, saab puidutöö kogemuse just siit - Tallinnast, Mustamäelt.

Sisestatud: 20.06.2016

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki