Tee ise

Coloratum soovitab: toome tuppa pühademeeleolu PintyPlus pihustatavate kriidivärvidega

Coloratum OÜ pakub välja nutika ning soodsa lahenduse, kuidas PintyPlus pihustatavate kriidivärvidega kodu jõuludeks kaunistada.

PintyPlus pihustatavad kriidivärvid on keskkonnasõbralikud veebaasil värvid, mis jätavad kaunilt sametise ja pintslitõmmetevaba ühtlase pinna vaid loetud minutitega. Värvid on saadaval 18 ilusas värvitoonis. Samuti on valikus pihustatavad lakid ja vaha.

Tore viis koju talvist pühademeeleolu luua on akende kaunistamine valgete lumehelvestega. Mugav on kasutada korduvkasutatavat šablooni, kuid hea tulemuse saab ka endavalmistatud paksemast paberist šabloonidega. Kinnita šabloon aknal soovitud kohale ning pihusta valget kriidivärvi šabloonile. Korda nii mitmes kohas kui soovid. Hiljem on väga kerge muster sooja vee ja nuustikuga aknalt maha pesta. Kestva tulemuse saavutamiseks pihusta värvile kas vaha või lakki.

Samamoodi saab mõne minutiga meisterdada koduuksele riputamiseks moodsa n-ö jõulupärja. Kasuta ära kodusolevaid materjale: vanu pildiraame, paelu, pärleid, karda jms. Pihusta pildiraamile punast PintyPlus kriidivärvi ja vaha. Kaunista värvitud raam karra ja paeltega. Lisada võib ka paar (kunst)kuuseoksakest ja ongi ilus jõulukaunistus valmis.

Uuri lähemalt salongist Coloratum, Tondi 37, Tallinnas. Vaata lisa ka kodulehelt www.coloratum.ee ja ammuta inspiratsiooni ka Facebookist.

Sisestatud: 19.12.2017

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki