Huvitavad tooted

Silmapaistev köögitehnika Sinu Interjööri


Mööblimasin OÜ koostöös E-Lux Kodutehnika OÜ'ga esitleb messil Interjöör 2013 silmapaistvaid tehnikatooteid.

Cortina-sarja tooted, mida iseloomustab detailide harmooniline tasakaal
kombineerituna oskusliku materjalide valikuga, on saanud inspiratsiooni mägiseppade kunstiteostest, kes kasutades põlvkondade oskusteavet, loovad filigraanseid taieseid.

Dolomiitide iidne pärand ja Cortina dÀmpezzo esklusiivne eripära kaunistab nende toodetega ka Sinu interjööri.


Selle sarja iseloomulikuks disainielemendiks on juhtnuppude viimistlus. Cortina-sarjas on valikusse lisandunud juhtnupud, mis on kaunistatud Swarovski kristallidega.


Mis mõttes „E-Joon“?
E-Ion: selle salapärase nimetuse taga peitub selle tehnoloogiline eripära.

See ei ole tavaline plekist mürisev monstrum, mis suudab oma küündimatuses meie kulninaarseid elamusi häirida, vaid täiuslik meistriteos. Mis on siis „vaala kõhus“?

Seadme hing ja süda on bipolaarne ionisaator.
Ioonid – aatomid või aatomite grupid, mis on kaotanud või „külge kleepinud“ 1 või rohkem elektrone. Seeläbi on need ioonid kas negatiivsed või positiivsed. Keemiakeeles: ioonid, mis oma keemiliselt aktiivse olemuse tõttu ründavad kahjulike ainete väliskesti, lõhuvad selle ja seeläbi teevad kahjutuks viirused ja bakterid, hallituse ja seeneeosed, allergeenid, samuti neutraliseerivad lõhna, nt tubakasuitsu.



Tavaliselt on kodune õhk „vaene“ ja saastunud, ehk siis on meie õhus liialt positiivseid, samas aga napilt negatiivseid ioone. Normaalseks peetakse olukorda, kus 1 ccm-is on 1200 (+) ja 1000 (-) iooni.

Samuti oskab see aparaat kodus omasoodu toimetades hinnata, kui hea või halb on meie sisekliima. Selleks on tal spetsiaalne sensor, mille indikaatoriks on lehe kujutis esipaneelil. Kui see on kollane, on õhk meie kodus „vaene“ ning õhupuhastaja asub tööle, kuni saavutatakse optimaalne ioonide tasakaal. Leht värvub roheliseks.


Kokkuvõtvalt: see õhupuhastaja on meie kodu tervisliku kliimakeskkonna tootja, säästes energiat ning mille paigaldamine on lihtsaim mõeldavatest.



Köögimööbel asjatundjatelt. Kvaliteetsed köögid Mööblimasinalt!


Saada köögitehnika päring: info@mooblimasin.ee

Sisestatud: 25.04.2013

MÖÖBLIMASIN

Tel:
5657 4500
Aadress:
Sõpruse pst 33 , Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

3 KÕIGE TÄHTSAMAT KÜSIMUST KÖÖGIMÖÖBLI PLANEERIMISEL

3 KÕIGE TÄHTSAMAT KÜSIMUST KÖÖGIMÖÖBLI PLANEERIMISEL

Köögi planeerimine algab tavaliselt tükk maad enne seda, kui esimesed detailid paigaldajate õlul üle lävepaku saabuvad. Vahest on mõte oma köögist idanemas isegi enne, kui uus kodu välja valitud või valmis ehitatud on.

Just nii ongi hea, sest köök on koht, kus kogu pererahvas igapäevaselt kokku saab. Seal lihtsalt peab mugav ja mõnus olema.

Hästi valitud köök lisab elule värvi ja kodule soojust. Seega, mida varem ja põhjalikumalt sa oma köögieelistused läbi mõtled, seda kihvtima tulemuse sa lõpuks saad.

Vaatame koos 3 küsimust, mis sind sinu unistuste köögile lähemale viivad.

KUIDAS KÖÖGIMÖÖBLIT TELLIDA: 8 ABISTAVAT KÜSIMUST

KUIDAS KÖÖGIMÖÖBLIT TELLIDA: 8 ABISTAVAT KÜSIMUST

Ükskõik, kas vajad köögimööblit päris uude koju või soovid olemasoleva köögimööbli uue vastu vahetada, selle tellimine algab oma soovide kaardistamisest ja hoolikast planeerimisest.

Köögimööbli planeerimisel ei piisa ilusate kappide paberile joonistamisest. Vaja on mõelda ka sellele, kuidas sa kööki kasutama hakkad.

Aitame sul mööbli planeerimise sammud 8 küsimuse abil läbi teha. Pärast pole vaja teha muud, kui läbimõeldud soovidega köögimööbli valmistaja juurde minna.

Köögimööbli firmades on tavaliselt ametis disainer, kes oskab sinu unistuste mööbli valmis joonistada. Kui oled aga ise juba eskiisi paberile pannud, vaatab ta selle üle paigutuse ja kasutusmugavuse seisukohast. Ikka selleks, et sul oleks oma uues köögis mugav ja mõnus toimetada.

vaata kõiki