Artiklid ja uudised

Profisegisti kodukööki

FM Matsson 9000E flexi- kvaliteet segisti, milles on ühendatud kõik profiköögi segisti head omadused. Segisti disain, kõrge ja paidlik jooksutoru, eemaldatav mitmefunktsiooniga käsidušš viivad mõtted restorani kööki. Segistit on hõlbus avada ja sulgeda ning vee vooluhulga ja temperatuuri reguleerimine on tehtud võimalikult mugavaks. Segisti kõrgus 620mm, seega sobib pea igasse kodukööki.

9000E flexi sisemus on varustatud paljude uute tehnoloogiatega:


Soft Closing - sujuv vee sulgemine.

Eco Flow - eraldi seadistatav veevoolu hulga ja temperatuuri piiraja segisti sisemuses. EcoFlow tehnoloogiaga segistite kasutamisel ei märka te midagi erilist võrreldes tavasegistitega, kuid säästate tuhandeid liitreid vett aastas.

Cold Start – tehnoloogia puhul saate te kangi otse üles tõstmisel ainult külma vett. Sooja vee saamiseks tuleb teha teadlik valik saamaks soovitud temperatuuri. On tõestatud, et see geniaalne kuid lihtne idee säästab olulisel hulgal kuuma vett – tuleb kasuks nii keskkonnale kui ka teie rahakotile!
Kõik FM Mattsson segistite osad, mis puutuvad kokku veega, on valmistatud keskkonnasõbralikest materjalidest, et tagada puhas ja tervislik joogivesi.


FM Mattsson on vanim segistite tootja Rootsis, mille ajalgu ulatub aastasse 1865. Kõrge kvaliteet ja uuenduslikud tehnoloogiad segisti sisemuses on FM Mattssoni parim iseloomustus tänapäeval.

Sisestatud: 13.10.2010

Hessen Di

Tel:
5334 5898
Aadress:
Paadi tee 3, Haabneeme, Viimsi, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki