Artiklid ja uudised

Itaalia maailmakuulsad disain-köögitehnikatootjad SMEG ja FALMEC

Septembrikuu lõpus, kui Eestimaa pinnal oli kanda kinnitamas juba kuldne sügis, võõrustasid Mööblimasinat Itaalia maailmakuulsad disain-köögitehnikatootjad SMEG ja FALMEC.

SMEG köögitehnika

SMEGi asutas 1948. aastal Vittorio Bertazzoni. Kaubamärgi nimetus on tuletatud sõnadest Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla (emaileerimistöökoda + metallitöötlus + Emilia-Romagna maakond + peakorteri asukoht Guastalla)

Kõrvuti läbimõeldud praktilisusega on kujunenud Smegi toodete juures esmatähtsaks disain, koostööd tehakse ajastu tipparhitektidega. Esimene arhitekt, kes andis oma panuse Smegi toodangu (ja ka peamaja) disaini, oli firma asutaja hea tuttav, arhitekt Guido Canali. Disaini on tellitud ka Mario Bellinilt, kes on kodus ka interjööris ja tootedisainis. Tervikliku omanimelise seeria on loonud Renzo Piano, kes sööstis ajaloo kuldraamatusse Pariisis asuva Pompidou keskusega (koostöös Richard Rogersiga).

Kes siis veel, kui mitte Itaalia kuulsas toidupiirkonnas (parma sink, parmesani juust) tegutsev Smeg, oskab head köögitehnikat teha. Funktsionaalsete ja disainikate toodete näol saab oma köögimööblile kombineerida stiilse ning unikaalse täislahenduse. See tähendab, et kogu köögitehnika on esindatud ühe kaubamärgina- valamust kuni õhupuhastajani välja. Smegi tootevalikusse kuuluvad ahjud, pliidid, külmikud, nõudepesumasinad, õhupuhastajad, valamud ja segistid. Kõige tuntumaks ikoontooteks on endiselt unikaalsed 1950ndate aastate stiilis retrohõngulised külmikud.

Kaubamärgi erilisust kinnitab ka fakt, et Smeg on ainsana maailmas tootnud ahju, mille kõik detailid on poleeritud roostevabast terasest.

SMEG F610X

SMEG F610X

SMEG PVN750

SMEG PVN750

SMEG FAB10

SMEG FAB10

FALMEC õhupuhastajad

Falmec asub Põhja-Itaalias Dolomiitide mägede jalamil Vittorio Veneto linnas. Falmeci asutajad vennad Danilo ja Maurizio Poser osalevad ka praegu aktiisvelt firma juhtimises.

Esimesed tooted sündisid käsitööna garaažis, kust suure nõudluse tõttu arendati edasi tänaseks juba suur tootmisliin. Falmeci disainerid loovad innovaatilisi tooteid, milles sulanduvad ühte keeruline tehnoloogiline sisu ning maitsekas disain.
Ettevõte toodab ligikaudu 70 erinevat tootemudelit rohkem kui 500 erineva kujundusvõimalusega. Roostevaba terase töötlemisest kuni sisemiste pindade pulbervärvimise faasini, heli isoleeritavatest kambritest kuni sõrmejäljevaba Fasteel materjalini, kujutavad Falmec õhupuhastajad endast kunstiteost tööstuse alal.
Mudelite rohkus ja kliendipõhine tootmistsükkel tagab disainerile paindlikuse köögi, kui kodu südame kujundamisel. Falmec on toonud tuhandetesse Eesti kodudesse Vahemereäärse disaini, mis ühendab esteetilises võtmes Veneetsia klaasimeistrite kätetöö ja Saksa inseneride täpsuse.

Falmec Mirabilia Manhattan

Falmec Mirabilia Manhattan

Falmec Fasteel LUX Top

Falmec Fasteel LUX Top

Falmec Design Aurora

Falmec Design Aurora

SMEG ja FALMEC kaubamärkide all võime näha aastatepikkust pühendumist ja panustamist tootearendusse, mille tulemusena on sündinud tõelised disaini-imed ja ülima täiuseni viimistletud detailidega kõrgekvaliteetne köögitehnika.

Tellides oma köögimööbli Mööblimasinalt, lisa sinna ka kindlasti omanäoline köögitehnika. Nii saab Sinu köögist koht, millelaadset oled näinud vaid unenäos.

Mööblimasin OÜ on köögitehnika SMEG ja FALMEC edasimüüja.

Lisainfo ja hinnapäringud kodulehelt

Kõikidele detsembrikuus SMEG või FALMEC toodete tellijale hinnasoodustus -15%.

Sisestatud: 21.11.2011

MÖÖBLIMASIN

Tel:
5657 4500
Aadress:
Sõpruse pst 33 , Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

3 KÕIGE TÄHTSAMAT KÜSIMUST KÖÖGIMÖÖBLI PLANEERIMISEL

3 KÕIGE TÄHTSAMAT KÜSIMUST KÖÖGIMÖÖBLI PLANEERIMISEL

Köögi planeerimine algab tavaliselt tükk maad enne seda, kui esimesed detailid paigaldajate õlul üle lävepaku saabuvad. Vahest on mõte oma köögist idanemas isegi enne, kui uus kodu välja valitud või valmis ehitatud on.

Just nii ongi hea, sest köök on koht, kus kogu pererahvas igapäevaselt kokku saab. Seal lihtsalt peab mugav ja mõnus olema.

Hästi valitud köök lisab elule värvi ja kodule soojust. Seega, mida varem ja põhjalikumalt sa oma köögieelistused läbi mõtled, seda kihvtima tulemuse sa lõpuks saad.

Vaatame koos 3 küsimust, mis sind sinu unistuste köögile lähemale viivad.

KUIDAS KÖÖGIMÖÖBLIT TELLIDA: 8 ABISTAVAT KÜSIMUST

KUIDAS KÖÖGIMÖÖBLIT TELLIDA: 8 ABISTAVAT KÜSIMUST

Ükskõik, kas vajad köögimööblit päris uude koju või soovid olemasoleva köögimööbli uue vastu vahetada, selle tellimine algab oma soovide kaardistamisest ja hoolikast planeerimisest.

Köögimööbli planeerimisel ei piisa ilusate kappide paberile joonistamisest. Vaja on mõelda ka sellele, kuidas sa kööki kasutama hakkad.

Aitame sul mööbli planeerimise sammud 8 küsimuse abil läbi teha. Pärast pole vaja teha muud, kui läbimõeldud soovidega köögimööbli valmistaja juurde minna.

Köögimööbli firmades on tavaliselt ametis disainer, kes oskab sinu unistuste mööbli valmis joonistada. Kui oled aga ise juba eskiisi paberile pannud, vaatab ta selle üle paigutuse ja kasutusmugavuse seisukohast. Ikka selleks, et sul oleks oma uues köögis mugav ja mõnus toimetada.

vaata kõiki