Artiklid ja uudised

Kaubamaja vaateaknal näeb Eesti disainerite loomingut

27. juunini saab Tallinna Kaubamaja vaateaknal juba teistkordselt tutvuda Tallinna Loomeinkubaatori disainerite töödega.

 Allikas: www.kaubamaja.ee

Allikas: www.kaubamaja.ee

Kevadsuvise vaateakna kujunduse temaatika on sel korral seotud perekonnaga, aktiivse eluviisi ja tervisliku toidu propageerimisega ning puhkusehetkedega nii maal kui linnas. Urbanistlikku elustiili annavad edasi Läti teksabränd One Wolf (www.onewolf.lv), meeste triiksärk SWÄRKilt (www.swarkshirts.com), nahkaksessuaaride valmistaja Tallinna Nahatöökoda (www.nahk.ee) ja lastemoele orienteeritud MiMi Disain (www.mimidisain.weebly.com). Lisaks on linlikul vaateaknal presenteeritud joogarõivad OOMYOlt (www.omyoga.eu), sisustusaksessuaarid brändidelt We Come In Form (www.wecomeinform.com) ja Valhalla Factory (www.valhallafactory.com).


Urbanistlikule stiilile vastanduval puhkusemeeleolu kujutaval vaateaknal on suvist vaibi edasi kandmas moedisaineri Kaidi Kuuri (www.kaidikuur.com) art deco ajastust inspireeritud kokteilikleit ning Valhalla Factory disaineri Terje Talpsepa reisidest inspireeritud võrkkiik.

 Võrkkiik -   
disainer: Terje Talpsepa  Valhalla Factory,
kleidi moedisainer: Kaidi Kuuri Allikas: www.kaubamaja.ee

Võrkkiik - disainer: Terje Talpsepa Valhalla Factory, kleidi moedisainer: Kaidi Kuuri Allikas: www.kaubamaja.ee


Kõiki esitletud tooteid ja rõivaid on võimalik huvlistel endale soetada kontakteerudes disaineritega (kontaktinfo loetav vaateaknal).
Vaateakna kujunduskontseptsiooni ellu viimisel olid suureks abiks ka kodukujundusbränd Shishi (www.shishi.ee) ja Rootsi jalgrattatootja Stålhästen (www.stalhasten.ee).

Kodukujundusbränd Shishi ja Rootsi jalgrattatootja Stålhästen  Allikas: www.kaubamaja.ee

Kodukujundusbränd Shishi ja Rootsi jalgrattatootja Stålhästen Allikas: www.kaubamaja.ee


Sisestatud: 08.06.2014

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki