Artiklid ja uudised

Efektsed kardinapuud firmalt BYRON & BYRON

Alates käesoleva aasta jaanuarist, tulid LAVINIITA kardinasalongis müügile karniisid tootjalt BYRON & BYRON. Londonis asuv ettevõte pakub laia valikut kvaliteetseid tooteid, mis on valmistatud parimast puidust ja seejärel käsitsi töödeldud BYRON & BYRON töötubades.
Kollektsiooni laiast värvivalikust leiab endale lemmiku nii romantilise kui ka värvika modernse stiili austaja. Valikus on mitmeid kollektsioone ja aksessuaare - näiteks dekoratiivsed rosetid.

Sari Classic Wood Collection on lihtne, lakoonilise kujuga, mis meenutab India kuppel-paleed. Värvid on: kuld, hõbe, antiik pronks, Florentine Black - see sobib konservatiivset tüüpi inimestele kes eelistavad mugavust ja rahulikku õhkkonda.

Dekoratiivne Classic on rohkem ülespuhutud kollektsioon, julge disainiga. Mõned detailid meenutavad kreeka pilastrite elemente või rooma sambaid, osa aga merekarpe või männikäbisid, osa lilli ja puuvilju.

Floral Collection kollektsiooni kõik elemendid on üksteisega hästi kooskõlas, see annab rohkem võimalusi akende kaunistamiseks ja ka valikuvabadust.

Samuti võib leida huvitavat BYRON & BYRON kollektsioonist BarnWood. See on unikaalne ja uuenduslik kollektsioon inspireeritud vananeva puu orgaanikast.

BYRON & BYRON tooted on kõrge kvaliteediga, kuid Euroopa turul keskmise hinnatasemega. Paljud elemendid on töödeldud Londoni äärelinnades asuvates töökodades käsitsi.

Kardinasüsteemid BYRON & Byron - see on suurepärane valik teie interjöörile, sest kaunistatud aken mängib selles olulist rolli.

www.laviniita.ee

Sisestatud: 11.06.2014

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki