Artiklid ja uudised

Uues Ülemiste keskuses ootavad uued sisutuskauplused

23. oktoobril avatakse uus Ülemiste keskus, kus on olulisel kohal sisustus- ja kodukaubad.

Uuenenud keskuses avatakse Eesti esimene H&M Home, mis pakub laia valikut sisustuskaupu. Lisaks avatakse esmakordselt Eestis reisihimulisele ning kultuuri- ja traditsioonidehuvilisele sisustajale suunatud The Pier, mis pakub laia valikut kodutekstiile, aksessuaare, sööginõusid, seinadekoratsioone, lai valiku küünlaid ning eriilmelist mööblit

Uues Ülemiste keskuses pakuvad kodukaupu Jysk, Top Shop, Koduextra, Dreamland, Familon, Kodubutiik, Dormeo, Hemtex, Home & Gourmet, Home & You, Gzhel Salong, Kõõk, Expresso Beam, Tiger, ZIP Home, ning Universal-Universum.

Uues Ülemiste keskuses keskusest on mugavaks ostlemiseks sarnaseid kaubagruppe müüvad kauplused paigutatud ühte tsooni ning olulist rõhku on pandud mõnusale keskkonnale. Keskuses on lisaks kauplustele, teeninduskohtadele ning kohvikutele-restoranidele mitmed temaatilised puhkealad, kus pere- või sõpradega kohtuda, tasuta iPadide kasutamise alad, arvutite ning telefonide laadimisvõimalus.

Uuenenud Ülemiste keskus avatakse 23. oktoobril kl 14.00. Eesti suurima kaubanduskeskuse pindala on 92 000 m2, kus asuvad 210 kauplust ja teeninduskohta, 1350 parkimiskohta, temaatilised puhkealad ja lastemänguala. Muutused sisekujunduses toimuvad läbivalt kogu keskuses, ühendades nii endise kui uue osa keskusest. Ülemiste keskus saab uue unikaalse LED-lahendusega välisfassaadi ning külgsissepääsu ühendamaks keskust otse Ülemiste City’ga. Keskuse laiendust finantseeris SEB 84,5 miljoni euroga.

 Allikas: www.ulemiste.ee

Allikas: www.ulemiste.ee


www.ulemiste.ee
Facebook

Sisestatud: 17.10.2014