Artiklid ja uudised

Moodne ja mugav vannitoasisustus Villeroy & Bochilt

2015. aastal puudub üks ja ainus jõuline trend, mis määraks kogu vannitoa disaini ja sisustuse.
Õigupoolest võib rääkida hoopis erinevatest kontseptsioonidest ja trendidest, mida uute vannitoatoodete ja tehniliste uuenduste disainimisel arvesse võtta.Villeroy & Boch keskendub 2015. aastal oma tootevalikus ja kontseptsioonides sanitaartoodete sektori trendidele nagu säästlikkus, hügieen ja mugavus, samuti disainile ja stiilsusele.

 Allikas: www.villeroy-boch.com

Allikas: www.villeroy-boch.com

Säästlikkus

Tänapäeva kasutaja soovib ka vannituppa keskkonnasõbralikke tooteid. Villeroy & Boch pakub kergesti hooldatavaid materjale, nagu näiteks CeramicPlus, ja tehnilisi lahendusi, mis vähendavad oluliselt vee- ja energiatarvet, näiteks siseservata DirectFlush wc-poti mudeleid.

Mugavus ja hügieen

Üha enam inimesi panustavad indiviidikesksesse ja terviklikku tervishoidu, et säilitada hea tervis ja vorm. See ei tähenda üksnes sportimist ja vaimseid tegevusi, vaid ka spetsiaalset kehahooldust ja hügieeni kodus. Vannitoast on saanud isiklik tervisekeskus, milleks on sageli näiteks saun või ViClean bidee prill-lauaga wc-pott, mis peseb teid veega õrnalt ja põhjalikult pärast seda, kui olete tualetti kasutanud.

 Allikas: www.villeroy-boch.com

Allikas: www.villeroy-boch.com

Individualiseerimine

Individualiseerimine või isikupärastamine on kõikides eluvaldkondades äärmiselt oluline. Nõudlus isikupäraste vannitoalahenduste järele, mis vastaksid kasutaja soovidele ja nõuetele, on tõusuteel näiteks dušinurkade disainis. Villeroy & Boch pakub laia valikut kvaliteetseid dušialuseid, -nurki ja klaasist vaheseinu, mis võimaldavad leida õige lahenduse praktiliselt igale ruumitüübile. Rahuldamaks nõudlike klientide vajadusi, on Villeroy & Boch loonud Squaro Prestige sarja näol terve valiku ainulaadseid vanne, kus on kasutatud naturaalsest puidust valmistatud vineeri ja mis on isikupäraselt kaunistatud käsitsi valmistatud struktuurse viimisitlusega.

 Allikas: www.villeroy-boch.com

Allikas: www.villeroy-boch.com

Disain ja stiil

Vannitoatoodete valik on niivõrd lai, et kasutajad otsivad toodete valimisel üha enam suunamist ja kindlustunnet ka stiili osas. Villeroy & Boch pakub mõlemat - asjatundlikke nõuandeid ja kaunilt kujundatud tooteid tervikliku kontseptsiooniga, mis valmistavad kasutajale rõõmu ka aastate pärast tänu oma ajatule disainile. Igale sisustussoovile ja maitsele leidub midagi sobivat - moodsat klassikat, nagu näiteks võluv Hommage kollektsioon, mis on nüüd saadaval ka valge sisustusega, või lihtsaid geomeetrilisi kujundeid, mida iseloomustavad Subway 2.0, Architectura. või uut Venticello kollektsiooni.. Tõeliselt eksklusiivset vannitoaelamust pakub Squaro Prestige vann oma ehtsast puitvineerist paneeliga.

 Allikas: www.villeroy-boch.com

Allikas: www.villeroy-boch.com

Kodutunne

Vannitoasisustus muutub üha kodusemaks. Olulist osa selles mängib vannitoamööbel. Disain sobitub täiuslikult sanitaarkeraamikaga ning mööbel on valmistatud kvaliteetsetest ja vastupidava pinnaga materjalidest. Kasutatud on moodsaid värve, näiteks erksat valget puitu, mis loovad vannitoas hubase heaolu-õhkkonna. Lisaks on mööbel varustatud nutikate funktsioonidega ja pakub praktilisi panipaiku, tänu millele on vannituba alati puhas ja korras.
Sama kehtib ka uue Venticello vannitoamööbli kollektsiooni puhul, mis pakub väga erinevaid mudeleid, erinevates värvides ja mitmesuguste pindadega, mis võimaldavad luua individuaalseid kombinatsioone. Venitcello sarjaga on Villeroy & Boch keskendunud disainile - uut kollektsiooni iseloomustavad õhukesed valamuservad ja kaasaegne vorm. Kollektsiooni kuulub suur valik valamuid, mille hulgas on kaks laia tasapinnaosaga asümmeetrilist mudelit, elegantne pinnapealne poolsüvistatavana näiv valamu ning projektiärisse mõeldud valamud. Venticello sanitaarkeraamikat saab sobitada interjööri nii iseseisvalt kui koos sarja kuuluva mööbliga.

Venticello - täiuslikud vormid Sinu vannituppa Allikas: www.villeroy-boch.com

Venticello - täiuslikud vormid Sinu vannituppa Allikas: www.villeroy-boch.com

Külasta Gustavsberg/Villeroy & Boch stendi ka messil Eesti Ehitab 2015, 8. - 11. aprillil C-hallis, stend C-92.

Loe Villeroy & Boch'st lähemalt Facebookist ja kodulehtedelt: www.gustavsberg.com, www.villeroy-boch.eu

Sisestatud: 17.02.2015

Villeroy & Boch/ Gustavsberg

Tel:
646 0312
Aadress:
Fr.R Faehlmanni 6, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Kastepiisast inspireeritud vannitoakollektsioon

Kastepiisast inspireeritud vannitoakollektsioon

Keskkond mõjutab üha enam disaini, selgus eelmisel nädalal Saksamaal toimunud maailma juhtival küte-õhk-vesi teemalisel messil ISH 2023. Üha õhemate servadega keraamika tähendab vähem materjali, väiksemat transpordikulu ja väiksemat süsinikujalajälge. Seda põhimõtet järgib ka Villeroy & Bochi uus vannitoakollektsioon Antao, mis mängib täiuslikult ebatäiusliku kastepiisa kujuga. Eriliseks teeb kollektsiooni see, et nii nagu looduses ei ole olemas kahte ühesugust kastepiiska, on ka sarja iga valamu suuruse jaoks välja töötatud eraldi kuju.

Uuring: Eesti inimesed hindavad säästlikku ja kauakestvat vannituba

Uuring: Eesti inimesed hindavad säästlikku ja kauakestvat vannituba

„Eesti inimesed on hakanud säästlikumalt käituma ja paljud rahakotti säästvad tarbimisotsused säästavad ka loodust,“ tõdes Villeroy & Boch Gustavsberg Eesti projektijuht Erki Orav. Kui 15 aastat tagasi ei kütnud A-energiaklassi segisti üldse kirgi, siis täna on see tõusnud Eestis nr 1 tähtsusega valikuks, tõi ta näiteks. Samuti on näha inimeste soovi vett säästa. „Vannitoas kulub 70% kogu kodu veetarbimisest ja sellest omakorda umbes 30% loputatakse sõna otseses mõttes otse alla, sest inimene käib keskmiselt 5 korda päevas tualetis,“ rääkis Orav.

2022. aasta vannitoatrendid: tee vannitoast oma kodu lemmikpaik!

2022. aasta vannitoatrendid: tee vannitoast oma kodu lemmikpaik!

Vannituba on igas kodus kindlasti üks olulisemaid ruume. Just siin valmistume eesootavaks päevaks,
võtame kiire elutempo juures aja maha ning veedame väärtuslikud hetked kas üksi või koos mõne
pereliikmega. Mis võiks olla veel parem põhjus, et muuta vannituba üheks väga eriliseks paigaks?
Sinu kodu lemmikkohaks, kus aeg lihtsalt peatub? Ja teha seda viisil, mis peab ajaproovile vastu.
Kuidas seda aga saavutada? Kvaliteetsete materjalide, nutikate funktsioonide ja ajatult kauni
disainiga.

vaata kõiki