Artiklid ja uudised

Uus ja mänguline linoleumpõrand

Mitmed põrandalahendused on saadaval plaatidena: puit-, kivi-, keraamika ja plaatvaibad - need kõik pakuvad võimalusi omal moel. Nüüd aga leiad täiendava loodusliku põrandalahenduse ka linoleumi näol.

Marmoleum Modular linoleumpõrandaplaadid pakuvad võimalust mängida ja luua põnevaid põrandalahendusi erinevate plaadisuuruste ja suure värvivaliku abil. Saad luua rahulikke betooni toonidega plaatpõrandaid, julgemaid marmorimustrilisi või hoopis jõulisi värvilahendusi ja aktsente.

 Allikas: www.floorin.ee

Allikas: www.floorin.ee

Marmoleum Modular koosneb neljast alamkollektsioonist: Shade, Colour ja Marble on klassikalised, õrnema või tugevama marmoriseeringuga plaadid. Neile lisandub triibumustriga Lines, mis naturaalse puidumeeleolu loojana on saadaval ka plangu kujul.

Vaata täiendavaid Marmoleum Modular erinevaid paigaldusvõimalusi siit.

Floorin salongid:

Tallinn
Floorin AS, Pärnu mnt 139 E/3, Tallinn 11317
Kontor: tel 655 8244,
e-mail: porandad@floorin.ee
Kauplus: tel 655 3902
Avatud: E-R 9 - 18

Tartu
Floorin AS, Ringtee 26B, Tartu 51013
Kontor ja kauplus: tel 736 2002
e-mail: tartu@floorin.ee
Avatud: E- R 8:30 - 17:30

Facebook

Sisestatud: 09.03.2015

Floorin Interior

Tel:
655 8244, 655 3902
Aadress:
Pärnu mnt 139E/3, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

5 KÜSIMUST, MIS AITAVAD TEHA ÕIGE PÕRANDAVALIKU

5 KÜSIMUST, MIS AITAVAD TEHA ÕIGE PÕRANDAVALIKU

Põrand on iga kodu alus, seda nii otseses kui ka kaudses mõttes. Kogu meie kodune elu toetub põrandale, samuti paneb põrandakujundus aluse kogu kodu disaini­kontseptsioonile. Õige põrandakatte valimine on enamasti keerulisem, kui lihtsalt kõige kaunima mustri või vastupidavaima materjali leidmine. On hulk teisigi faktoreid, mida tuleb arvestada valiku tegemisel: niiskus, libedus, mugavus, põrandaküte... Kodupõrandal on oluline roll meie elukvaliteedile, sest hästi valitud lahendus näeb hea välja, on mugav ja turvaline ning kestab kaua.

vaata kõiki