Artiklid ja uudised

Uued põnevad põrandakatted Floorinis

Floorinist leiate nüüdsest põnevaid tooteid keraamilise plaadi tootjalt Azuvi, „disaini oma põrand ise“- lahendused Forbolt ja Bergolt ning LVT-katted kiireks ja lihtsaks klikk-ühendusega paigaldamiseks Polyflorilt.

 Allikas: www.floorin.ee

Allikas: www.floorin.ee

Azuvi - disain keraamikas

Azuvi on hispaania keraamikatööstusest välja kasvanud disainifirma. Oma pea 60-aastasele tootmiskogemusele tuginedes on nad nüüd spetsialiseerunud disainile, jättes tootmise teistele. Seetõttu suudavad nad pakkuda põnevaid ja kaasaegseid disainilahendusi väga mõistliku hinnaga, loomulikult kontrollitud kvaliteediga.

Azuvi kollektsioon jaguneb:
- Vormid ja mustrid nii põrandale kui seintele;
- Põnevad mosaiigid;
- Reljeefsed Art 20 jt seinaplaadid.

Vaata kollektsioonides olevat plaadivalikut lähemalt siit.

 Allikas: www.floorin.ee

Allikas: www.floorin.ee

Uus ja veelgi võimekam Forbo Eternal

Turule on jõudnud Forbo uus Eternal vinüülkatete kollektsioon, mida võib julgelt nimetada suurimaks ja võimekamaks pvc-st rullmaterjaliks nii oma disainide kui sisu poolest. Sisaldab 120 valmisdisaini, millele lisanduvad digitrüki võimalused. Uus disainvinüüli kollektsioon jaguneb nelja alamkollektsiooni:

- Eternal Colour;
- Eternal Wood;
- Eternal Material;
- Eternal Digital Print.

Vaata lähemalt siit.

 Allikas: www.floorin.ee

Allikas: www.floorin.ee

 Allikas: www.floorin.ee

Allikas: www.floorin.ee

TopTile ja SoftTile - uued plaadilahendused Bergolt

Bergo on välja tulnud kahe täiesti teistmoodi põrandalahendusega. Kiiresti ja lihtsalt paigaldatavad trükimustriga TopTile plaadid. on sileplaadid, millele võid nüüd trükkida kasvõi oma pildi. Samas - võid valiku teha ka Bergo enda loodud disainide hulgast.

Märgadele pindadele mõeldud pehme polüetüleenist kärgplaat SoftTile plaadid on spetsiaalselt välja töötatud paljaste jalgade alla ning on oluliselt mugavam kui polüpropüleen-kärgplaadid. Samas on see endiselt heade drenaazhiomadustega, hoides põranda kuiva ja libastumiskindla.

Loe lähemalt siit.

 Allikas: www.floorin.ee

Allikas: www.floorin.ee

Liimivabad Camaro imitatsioonpõrandad

Polyflor on välja tulnud uue LVT-tootega - klikitavate Camaro Loc plaatidega, mis tänu oma unikaalsele lukustussüsteemile ei vaja liimimist, võimaldades veelgi kiiremat paigaldusmudelit. Trendidest mõjutatuna on kollektsioonis 15 populaarset puidu- ja kividisaini, mis loovad praktilise ja ilusa kollektsiooni erinevate põrandate jaoks näiteks kööki, eluruumidesse või vannituppa.

Loe lähemalt siit.

 Allikas: www.floorin.ee

Allikas: www.floorin.ee

Floorin salongid:

Tallinn
Floorin AS, Pärnu mnt 139 E/3, Tallinn 11317
Kontor: tel 655 8244,
e-mail: porandad@floorin.ee
Kauplus: tel 655 3902
Avatud: E-R 9 - 18

Tartu
Floorin AS, Ringtee 26B, Tartu 51013
Kontor ja kauplus: tel 736 2002
e-mail: tartu@floorin.ee
Avatud: E- R 8:30 - 17:30

Facebook

Sisestatud: 03.08.2015

Floorin Interior

Tel:
655 8244, 655 3902
Aadress:
Pärnu mnt 139E/3, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

5 KÜSIMUST, MIS AITAVAD TEHA ÕIGE PÕRANDAVALIKU

5 KÜSIMUST, MIS AITAVAD TEHA ÕIGE PÕRANDAVALIKU

Põrand on iga kodu alus, seda nii otseses kui ka kaudses mõttes. Kogu meie kodune elu toetub põrandale, samuti paneb põrandakujundus aluse kogu kodu disaini­kontseptsioonile. Õige põrandakatte valimine on enamasti keerulisem, kui lihtsalt kõige kaunima mustri või vastupidavaima materjali leidmine. On hulk teisigi faktoreid, mida tuleb arvestada valiku tegemisel: niiskus, libedus, mugavus, põrandaküte... Kodupõrandal on oluline roll meie elukvaliteedile, sest hästi valitud lahendus näeb hea välja, on mugav ja turvaline ning kestab kaua.

vaata kõiki