Artiklid ja uudised

Saage tuttavaks Oot-Oot Stuudio uue diivaniga FREND

Sügistuultel on kombeks puhuda laiali suvine kuumus ning tuua olemisse uut värskust. Värskelt läheb sügisele vastu ka Oot-Oot Stuudio - kollektsiooni on lisandunud diivan FREND. Väga lihtsalt saab uue diivani olemuse kokku võtta kahe sõnapaariga - elegantne detailikäsitlus ja aegumatu vorm.

 Allikas: www.oot-oot.com

Allikas: www.oot-oot.com

Disainer Marko Ala kirjeldab diivanit ausa ja püsiva mööbliesemena, mis järgib Oot-Oot Stuudio poolt kehtestatud standardeid kvaliteedile ja vastupidavusele. “Igasugune vigurdamine tuleb ja läheb, aga kui vorm on viidud sellisesse täiuslikkusesse, et kuskilt pole midagi ära võtta ja midagi puudu ka ei ole, siis jääb ta kestma,” selgitab disainer Joonas Torim Frendi loomise põhimõtteid. „Põhjalikult läbi mõeldud detailid annavad kasutajale piisavalt mänguruumi, et luua endale sobiv diivan, jäädes seejuures vormilt alati rafineerituks ja ajatuks,“ lisab Torim.

 Allikas: www.oot-oot.com

Allikas: www.oot-oot.com

Frend on saadaval kahes pikkuses ja variandis - klassikaline ning väljaulatuva osaga diivan. Diivani karkass on valmistatud vastupidavast kasepuust ja kasevineerist. Metallist sik-sak vedrud, kõrgema klassi HR poroloon ning kõrgekvaliteedilised kangad garanteerivad diivanile pika eluea. Valikus on nii hele saarepuust tikkjalg kui ka metalljalg. Diivanile pakub lisavõimalusi eraldiseisev tumba.

Olete oodatud diivanit proovima Oot-Oot Stuudio salongi aadressil Veerenni 24, Baltika kvartalis.

Sisestatud: 17.09.2015

Oot-Oot Stuudio

Tel:
5373 0049
Aadress:
Rävala 7, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

8 KÜSIMUST OOT-OOT STUUDIO LOOJALE, DISAINER MARKO ALALE

8 KÜSIMUST OOT-OOT STUUDIO LOOJALE, DISAINER MARKO ALALE

Marko Ala on üks kahest Oot-Oot Stuudio loojast. Oot-Oot Stuudio on disainmööbli firma, mille tooted on nii disainitud, kui ka valmistatud Eestis. Oot-Oot Stuudio tegutseb väikese viiepealise kollektiiviga Tallinna kesklinnas Rävala pst 7 ja nende tugevuseks on kindlasti see, et kõigil Oot-Oot Stuudio inimestel on disainiharidus. Mööblidisainiga konkreetsemalt tegelevad kolm disainerit Marko Ala, Joonas Torim ja Mihkel Mölder. Esitasimegi Marko Alale 8 küsimust, et tema ja Oot-Oot Stuudio kohta rohkem teada saada.

KUIDAS LEIDA IDEAALNE DIIVAN?

KUIDAS LEIDA IDEAALNE DIIVAN?

Kui ees on diivani vahetamine või uue soetmine, võite leida ennast küllaltki keerulisest olukorrast. Valikuid on ju turul mustmiljon. Kuidas aga tunda ära see ideaalne diivan?
Diivaneid on erineva ergonoomikaga ja selleks, et leida omale sobiv, tuleb selgeks teha, kas eelistad midagi pehmemat või jäigemat. Suure istumissügavusega diivanit, et mõnusalt lebotada või klassikalist kitsast diivanit. Nii sule-, verdu- kui poroloondiivanid on väga erineva tunnetusega. Ei saa väita, et üks on parem kui teine, vaid tuleb lihtsalt proovida ja leida endale meeldivaim.

vaata kõiki