Artiklid ja uudised

Boråstapeteri uus ühetooniliste stuktuursete pindadega tapeedikollektsioon

Boråstapeteri uus ühetooniliste stuktuursete pindadega tapeedikollektsiooni "Linen" abil saab luua pehmeid ruume. Rahulik tekstiilile sarnane ja struktuurse pealispinnaga tapeet annab seintele pehmuse ja helge kuma, mis aitab luua rahuliku fooniga ruumi.

 Allikas: www.varvikeskus.ee

Allikas: www.varvikeskus.ee

Kollektsioonis kasutatud naturaalne toonivalik reljeefsetel pindadel liigub õrnalt heleduse ja tumeduse piiril ning annab toale hubase ja meditatiivse välimuse. Maitsekalt rahuliku elukeskkonna loomine pole kunagi olnud nii lihtne.

"Linen" tapeedikollektsioonist võib leida 33 erinevas toonis tekstiilisarnast õrna tapeeti, mida saab omavahel hõlpsasti kombineerida.

 Allikas: www.varvikeskus.ee

Allikas: www.varvikeskus.ee


 Allikas: www.varvikeskus.ee

Allikas: www.varvikeskus.ee
Boråstapeter on Rootsi vanim ning ilmselt ka kõige tuntum ja müüdavam tapeetide kaubamärk. Boråstapeteri tapeedid on klassikalised ja kaasaegsed, teisisõnu - ajatud. Boråstapeter arendab oma brändi pidevalt, et rahuldada turu nõudmisi disaini, värvide ja tekstuuride osas. Boråstapeteri eesmärgiks on olla innustavaks eeskujuks tapeedi turul.

"Linen" kollektsiooniga on võimalik tutvuda Tallinna ja Tartu Värvikeskuse salongides.

www.varvikeskus.ee
Facebook

Sisestatud: 25.09.2015

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Turule on jõudnud nanotehnoloogiline iseparanev krohv

Turule on jõudnud nanotehnoloogiline iseparanev krohv

Fassaadikrohvid ja terviklikud fassaadisüsteemid on oma arengus jõudnud nüüd päris nanotehnoloogiani. Nanokrohvide nimetus on kasutusel olnud juba aastaid, aga oma nimetuselt pole neil rohkem ühist kui elementide suurust mõõdetava mõõtühiku “nano” kasutamisega. Tänapäeval pole küsimus enam selles, kui suur on krohvi tera suurus ega see, millega saavutatakse vastupidavus ja elastsus. Nüüd räägime juba kui palju suudab fassaadikrohv end ise taastada ja uuesti nanotasandil molekule omavahel siduda.

vaata kõiki