Artiklid ja uudised

Eco Front ja Hayon - kaks põnevat tapeedikollektsiooni Värvikeskuses

Värvikeskusel on rõõm tutvustada värskeid ja unikaalseid tapeete, mis on loodud koostöös Hispaania tippdisaineri Jamie Hayoni ning auhinnatud Rootsi disainerite meeskonnaga Front.

Hispaania disainer Jamie Hayoni loodud kollektsioon

See tapeedikollektsioon pakub ainulaadset võimalust kaunistada oma kodu revolutsiooniliste disaintapeetidega. Disainer Jamie Hayon on praeguse aja loomeinimeste seas esirinnas - tema looming hägustab kunsti ja sisekujunduse piire. Lisaks on ta disaininud ka toole, tugitoole, lampe, vaase, klaas- ja portselanfiguure.

 Allikas: www.varvikeskus.ee

Allikas: www.varvikeskus.ee

Selles tapeedikollektsioonis paneb disainer esimest korda oma loomingu tapeedile ja tulemuseks on mustrite seeria, kus tarbijal on võimalik loomeprotsessist justkui osa saada. Koostöös Eco brändi disaineritega, kannab ta oma ideed tapeetidele esimakordselt, luues neli erinevat seeriat – põhilisteks kujunditeks täpid, jooned ja ringid.

 Allikas: www.varvikeskus.ee

Allikas: www.varvikeskus.ee

„Üritasin luua võimalikult lihtsaid graafilisi mustreid ning keskendusin sellele, mis muutusi tapeet ruumis võib tekitada,“ sõnab Hayon. „Näiteks see, kuidas tapeedi tekstuur ja peegeldused mõjuvad erinevates valgustingimustes“. Nurkade, mahtude ning joontega on ta loonud tapeedid, milles on iseloomu ja mida on mugav kombineerida olemasolevate detailidega, et saavutada harmooniline, aga samas põnev tulemus.

 Allikas: www.varvikeskus.ee

Allikas: www.varvikeskus.ee

Rootsi disainerite tiimi Front poolt loodud tapeedikollektsioon

Dekaad tagasi muutis Front maailma väljavaadet disaini osas, mil hobusekujulised lambid ja seakujulised lauad said kujundusmaailma moesõnaks. See julge lähenemine tõi kunstniketriole läbimurde - Charlotte von der Lancken, Sofia Lagerkvist ja Anna Lindgren on praeguseks meie aja eesrindlikumad disainerid. Selles koostöös koos Eco disainerite meeskonnaga kannavad nad oma loomingu tapeetidele. Kollektsioon sisaldab endas üheksat erinevat mustrit, mis on samal ajal tagasihoidlikud ja silmapaistvad ning kergelt mitmedimensioonilised.

 Allikas: www.varvikeskus.ee

Allikas: www.varvikeskus.ee

 Allikas: www.varvikeskus.ee

Allikas: www.varvikeskus.ee

„Meie visioon on anda heledatele seintele struktuuri, kasutades selleks geomeetriat ja varje. Tänapäeval on mustrid moes ning erinevad sisustusstiilid saavad nendega harmooniliselt seguneda,“ sõnab Anna, üks disaineritest.

Värsked tapeedimustrid on osaks Eco Front/Hayon kollektsioonist, mis on Värvikeskustes saadaval alates 13. jaanuarist.

www.varvikeskus.ee
Facebook

Sisestatud: 04.01.2016

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Turule on jõudnud nanotehnoloogiline iseparanev krohv

Turule on jõudnud nanotehnoloogiline iseparanev krohv

Fassaadikrohvid ja terviklikud fassaadisüsteemid on oma arengus jõudnud nüüd päris nanotehnoloogiani. Nanokrohvide nimetus on kasutusel olnud juba aastaid, aga oma nimetuselt pole neil rohkem ühist kui elementide suurust mõõdetava mõõtühiku “nano” kasutamisega. Tänapäeval pole küsimus enam selles, kui suur on krohvi tera suurus ega see, millega saavutatakse vastupidavus ja elastsus. Nüüd räägime juba kui palju suudab fassaadikrohv end ise taastada ja uuesti nanotasandil molekule omavahel siduda.

vaata kõiki