Artiklid ja uudised

FineFloors aitab põrandalt eemaldada parkunud plekid

 Allikas: www.finefloors.ee

Allikas: www.finefloors.ee
Paljudel meist on kodus probleeme puidust töötasapinna või põranda peale tekkinud nö parkunud plekkidega. Tekivad need näiteks nii - võtad külmkapist metallpurgis joogi, unustad selle tammepuidust töötasapinnale ja enne kui arugi saad, on puidu sees must rõngas. Või oled ostnud supermoodsa diivani metallist jalgadega ning tammepuidust põrandale läheb vesi maha ja ongi mustad plekid järgi. Sellise asja tekkeks on vaja kolme komponenti - puitu, vett ja metalli. Kuni tänase päevani sai olukorda parandada pinna lihvimise ja uuesti viimistlemisega - see on nüüd aga minevik. Hea meel on tõdeda, et nüüd on olemas lihtne ja oluliselt odavam lahendus sellele probleemile - Rubio Monocoat Tannin Remover.

Rubio Monocoat Tannin Remover on kasutamisvalmis toode, mis on mõeldud happe ja vee poolt puitpindadele tekitatud plekkide eemaldamiseks. Toote kasutamine on lihtne - pritsi toodet plekile ja lase paar minutit reageerida. Seejärel hõõru plekki õrnalt niiske lapiga kuni rahuldava tulemuseni. Toode sobib kasutamiseks töötlemata, õlitatud või vahatatud pindadel ja seda nii sise- kui välistingimustes.
Et olla kindel pakutava toote kvaliteedis, testis FineFloors toodet ka oma salongis. Loe lähemalt siit.

Piltidel katse eelnevalt töötlemata puidul Allikas: www.finefloors.ee

Piltidel katse eelnevalt töötlemata puidul Allikas: www.finefloors.ee

FineFloors Põrandasalong
www.finefloors.ee
Facebook

Sisestatud: 28.01.2016

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Puiduhoolduse abimehed FineFloors põrandasalongist

Puiduhoolduse abimehed FineFloors põrandasalongist

Kevad paneb paljud meist mõtlema oma kodu üldisele suurpuhastusele. Tänapäeval on suurtes poekettides saada palju kõikvõimalikke erinevaid puhastusvahendeid erinevate pindade tarbeks. Tihti ei teata, et puitpind vajab spetsiaalselt puidule mõeldud hooldusvahendeid, kuna erinevad laiatarbevahendid võivad kasu asemel hoopis kahju teha. FineFloors Põrandasalong pakub laias valikus erinevaid hooldustooteid, mis on mõeldud puitpindade hooldamiseks.

vaata kõiki