Artiklid ja uudised

Määrdumatud vaibad ja suurim naturaalparketivalik Kodustuudiost

Kuigi enamik Eesti siseviimistlusmaterjale müüvaid kauplused on soodsamatele hindadele suunatud ehitusmaterjalide kaupluseketid või kitsamale tootevalikule spetsialiseerunud salongid, on turul ka üks teisitimõtleja - siseviimistluskaubamaja Kodustuudio OÜ, kust leiab kõik vajaliku elu-, magamis- ja vannitubade, õue ning kontori remondiks. Lisaks kvaliteetsetele ja originaalsete materjalidele, on Kodustuudio trumbiks terviklik lahendus konsultatsioonist ja näidistest paigaldus- ning hooldusteenuseni.

 Allikas: www.kodustuudio.ee

Allikas: www.kodustuudio.ee

Kodustuudio pakub laias valikud erinevaid põrandakatteid koju, kontorisse ja ka ühiskondlikesse hoonetesse - keraamilisi plaate, mosaiikplaate, uue põlvkonna plekivabu Mohawki vaipu, puit- ja laminaatparkette, vinüülmaterjale jne.

“Väga hästi on Eestis vastu võetud meie kõige uuem toode – maailma ainuke vaip Mohawk SmartStrand, millel eluaegne pleki- ja määrdumiskaitse. Samas on tegemist väga vastupidava ning pehme vaipkattega, mis on keskkonnasõbralik, sest selle tootmisel on kasutatud taastuvaid ressursse ning seda pole kemikaalidega immutatud,” räägib Kodustuudio tegevjuht Rivo Hiis, lisades, et vaipu on saadaval paljudes värvitoonides.
Naftatoodete asemel on vaipades kasutatud maisiõli, mis ei reosta loodust ning muudab materjali pehmemaks, vastupidavamaks, mustust hülgavaks ja hügieenilisemaks. “Vaibad on taas moes ning Mohawk pakub unikaalset võimalust katta kodus, hotellis, kontoris või koolis põrand mõnusa ja pilkupüüdva vaipkattega, mis tõesti ei määrdu!” ütleb Hiis. Valikus on ka printvaibad ehk kliendi enda jooniste järgi tehtud disainvaibad, mida saab printida ka põnevas 3D-prindis.

 Allikas: www.kodustuudio.ee

Allikas: www.kodustuudio.ee

Kodustuudio pakub Eesti suurimat valikut puitparkette. Ettevõtte põhitarnijaks on Rootsi tootja TARKETT, kelle naturaalparkette on äärmiselt lihtne paigaldada. Samas on need parkettpõrandad stabiilsed ja vastupidavad nii plekkidele kui ka kriimustustele. TARKETTi pakutavad ühelipilised parketid on täispika spooniga. Parketi lakk on saanud erinevates rahvusvahelistes testides vastupidavuse ning kvaliteedi eest arvukalt esikohti.

“Väga suurt huvi tuntakse disainparkettide vastu, kus on kasutatud põnevaid erilahendusi - kalasabamuster, kraabitud viimistlus, vanutatud välimus ning erinevad laiused kuni 35 cm ja pikkused kuni 4,5 meetrini. Parkett sobib kõikjale – isegi vannituppa, sest tänapäeval on olemas veekindlad - spetsiaalselt märgadesse ruumidesse mõeldud parketid,” kõneleb Hiis, märkides, et kui varem oli vannituppa parketi paigaldus kulukas ja aeganõudev, siis nüüd on müügil parketid, millel on veekindel mastiksiriba juba külge kinnitatud ning parkett on tehase poolt viimistletud. See muudab parketipaneku oluliselt kiiremaks ja kergemaks.

Kodustuudios on lai valik hooldusvabu laminaatparkette, mille puhul on pööratud eriti suurt tähelepanu niiskusvastupidavusele ning kulumiskindlusele. Uued laminaatparketid on toodetud sellise disaini ja täpsusega, et neid on keerukas silmaga naturaalparkettidest eristada. Lisaks pakub Kodustuudio TARKETTi kulumiskindlaid ja ftalaadivaba tootmisprotsessiga toodetud kahjutuid LVT- ja PVC-katteid.

 Allikas: www.kodustuudio.ee

Allikas: www.kodustuudio.ee

Vaata Kodustuudio pakutavat parkettide valikut siit ja vaipkatete valikut siit.
Kodustuudio siseviimistluskaubamaja kontaktid Tallinnas ja Tartus vaata siit.

Sisestatud: 05.02.2016

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki