Artiklid ja uudised

Kivivann vastavalt tellija joonisele Kodustuudiost

Vannitoa sisustamisel tuleks vanni valides - lisaks selle kujule, vormile ja värvile - silmas pidada ka vanni materjali – kõige vastupidavamad, naturaalsemad ja ilusamad on muidugi kivist vannid. Kodustuudio tellib neid pikkade kogemustega Läti tootjalt Vispool.

 Allikas: www.kodustuudio.ee

Allikas: www.kodustuudio.ee

Naturaalsest materjalist kivivanne valmistatakse mitmes erinevas värvitoonis nagu ka malmvanne, kuid erinevus viimati nimetatutega esineb nii vastupidavuses kui ka tooteomadustes. Näiteks kivivannil on äärmiselt lihtne parandada värvikahjustusi, mis jäävad teravaimalegi silmale täiesti märkamatuks. Kuna 25aastase garantiiga standardse 1,70 meetri pikkuse kivivanni kaal on umbes 100 kilogrammi, on tegemist teiste kõrval oluliselt stabiilsema ning samal ajal palju paremini sooja hoidvama materjaliga.

 Allikas: www.kodustuudio.ee

Allikas: www.kodustuudio.ee

“Kivivanne saab tellida täpselt sellise värvi ja kujuga nagu hing ihaldab - neid on nii ümaraid, nurgelisi, lainetavaid, samuti aknalaua või kraanikausiga ühte sulanduvaid ning klassikalisi jalakestel vanne. Kivivanne saab tellida ka massaažidüüsidega,” tutvustab Kodustuudio tegevjuht Rivo Hiis. Keskkonnasõbralikult toodetud vann on väga vastupidav välistele keskkonnamõjudele, jäädes kahjustamatuks vee, kemikaalide ja UV-kiirguse poolt. Vastavalt kliendi soovile valmistab tehas samasse komplekti kuuluva kivist kraanikausi, dušialuse ning tasapinna ja võib kaunistada need sädeluse või marmorimitatsiooniga. Mugav ja kaunis lahendus on Rol-techniki dušinurk, mille klaasid on valmistatud vett ja mustust tõrjuva nanotehnoloogia põhjal.

 Allikas: www.kodustuudio.ee

Allikas: www.kodustuudio.ee

Et luua vannituppa veelgi luksust ning eripära, tasub tutvuda ka Kodustuudio segistivalikuga, mis on samuti suurim Eestis. Kui kroomi-, pronksi- ja kullakarva segistid on muutunud ehk liialt tavapäraseks, siis muude põnevate värvitoonide kõrvalt on saadaval näiteks ka Swarovski kristallidega või vääriskividega kaunistatud segisteid. Aastatepikkune kogemus Itaalia tootjatega näitab Hiisi hinnangul seda, et nende tooted peavad väga hästi vastu siinsele veele ning sobivad meie tarbijate maitsega.

Tutvu Kodustuudio pakutavate vannide valikuga siin ja segistite valikuga siin.
Kodustuudio siseviimistluskaubamaja kontaktid Tallinnas ja Tartus vaata siit.

Sisestatud: 22.02.2016

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki