Artiklid ja uudised

HORECA – mugav ja vastupidav mööbel hotellidele, restoranidele ja kohvikutele

Suvehooaeg läheneb ning ilusat ilma peaks maksimaalselt ära kasutama – ka siis, kui oled töölõunal või õhtusöögil sõpradega. Ilusat ilma saab kõige paremini nautida õues, selleks pakub Home4you kohvikutele ja restoranidele suurt valikut kvaliteetset aia- ja terrassimööblit - söögilaudu, toole, söögilaudade komplekte, diivanikomplekte jne.

Wicker aia- ja terrassimööbel Allikas: www.home4you.ee

Wicker aia- ja terrassimööbel Allikas: www.home4you.ee

Aiamööbli materjalidest eelistavad välikohvikud vastupidavat ning ilusat WICKER plastikpunutist, millest valmistatud lauad ja toolid on kerged ning soliidse välimusega. Samast plastikpunutisest saab juurde valida ka suuremad või väiksemad diivanikomplektid, mille padjad on ilmale vastupidavad ning kuivavad kiiresti. Lisaks on valikus lillepotiümbrised, varikatused, päikesevarjud.

Soositud on ka puidust ja kunstpuidust aiamööbli komplektid, mis sobivad teatud stiili eelistavatele kohvikutele ja restoranidele.

Kunstpuidust aia- ja terrassimööbel Allikas: www.home4you.ee

Kunstpuidust aia- ja terrassimööbel Allikas: www.home4you.ee

Samuti on valikus moodsama stiiliga plastikmööblit, mis pigem kaunistavad kohvikut ja on samuti lihtsalt hooldatavad ning kerged.

Plastikust aia- ja terrassimööbel Allikas: www.home4you.ee

Plastikust aia- ja terrassimööbel Allikas: www.home4you.ee

Omaette sortimenti kuuluvad erineva mõõdu ja kujuga lauaplaadid ning lauajalad. Siin on kohvikutel ja restoranidel ise võimalik sobivad söögilauakomplektid kokku kombineerida. Valikus on nii puidu- kui ka kiviimitatsiooniga lauaplaadid WERZALIT materjalist, mis on kuumuskindel kuni 180⁰C juures, purunemis- ja löögikindel ning kergesti hooldatav ja hügieeniline materjal - ehk väga sobilik materjal suurt koormust taluma pidavatele välikohvikutele.

Kohvikutoolid ja kohvikulauad Allikas: www.home4you.ee

Kohvikutoolid ja kohvikulauad Allikas: www.home4you.ee

Home4you valikus on lisaks ka hulk erinevaid kohvikutoole, mis on elegantse bambuse imitatsiooniga ning mugavad ja kerged. Mugavaks teevad istumise sobivad tekstiilid nagu erinevad toolipadjad, toolikatted, lauamatid ja linikud – neid kõiki saab valida samast sarjast ning üldmulje jääb alati stiilseks. Külmematel õhtutel soojendavad kliente pehmed pleedid ning gaasisoojendid, mis on samuti asendamatud ning pikendavad väliterrassi kasutusaega.

 Allikas: www.home4you.ee

Allikas: www.home4you.ee

Iga välikohvik või restoran leiab oma stiilile sobivad mööblikomplektid ning kliendid ainult rõõmustavad, kui saavad oma suveõhtuid õues veeta, nautides samal ajal maitsvat sööki ning head seltskonda. Home4you HORECA valikust leiad kõik vajaliku, et sisustada mugavat väliterrassi.

Vaata ka HORECA kataloogi siit.

Lisainfo:
Telefon: +372 639 0639
E-post: home4you@home4you.ee
Koduleht: www.home4you.ee
Facebook

Sisestatud: 09.03.2016

Home4you Sisustuskaubamaja

Tel:
665 9091
Aadress:
Paldiski mnt 102, Rocca al Mare keskus, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Ergonoomiline töötool ja reguleeritav laud – moodsa koolilapse argipäev!

Ergonoomiline töötool ja reguleeritav laud – moodsa koolilapse argipäev!

Kui laps jõuab kooliikka, on õige aeg valida lapse vajadustele vastav töötool. Kõige paremini töötav valem tooli valimisel on see, kui minna koos lapsega poodi ja erinevaid toole proovida - laps peab end toolid mugavalt ja kindlalt tundma. Kasvule sobilikul toolil ulatuvad lapse jalad maha nii, et põlved on kõverdatud täisnurga all ning seljatugi toetab selga jälgides selle anatoomilisi kõverusi. Tooli istme kõrgus võiks olla reguleeritav. Kui liigutada tool laua äärde, on oluline, et käed jääksid laua peale nii, et käsivars oleks küünarnukist kõverdatud täisnurga all. Kiikmehhanism, mis tagab seljatoe dünaamilisuse ning lisab teismelistele ja täiskasvanuile mõeldud toolide puhul mugavust, ei ole algklassi ja väga energiliste laste puhul siiski soovituslik, kuna see võib lapse tähelepanu hajutada ja keskendutakse pigem toolile kui õppimisele.

Värvid, mustrid & luksuslik samet vallutavad diivaneid!

Värvid, mustrid & luksuslik samet vallutavad diivaneid!

Muudame sisustustekstiilidega oma kodud hubasemaks. Elutoas piisab mõnest dekoratiivpadjast,
vaibast ja kardinatest ning üldine toa ilme on tundmatuseni muutunud. Samal moel saab erinevatel
aastaaegadel kiiresti ruumi värskendada. Selle aasta lemmikud on velvet ehk sametkangast
dekoratiivpadjad, mida suuremad seda parem! Sobita kokku ühevärvilisi ja mustrilisi patju,
luksuslikku sametit ja tavalisemat kangast ning suuremaid ja väiksemaid patju. Kott-toolid ja
põrandapadjad on samuti popp ja mugav valik – vii need päikselisel päeval ka terrassile!

vaata kõiki